- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
《Module 1 Europe Integrating skills Cultural Corner》
Ⅰ.根据首字母和汉语提示写出单词
1.The old man sitting o________(在……对面) us looked very familiar.
答案:opposite
2.The Trade Union will meet with r________(代表) from industry and the government.
答案:representatives
3.If the three parties cant reach an a ________(协议)now, a civil war will take place sooner or later.
答案:agreement
4.Wheat, corn and cotton are all p________ (农产品) of the countryside in my hometown.
答案:produce
5.The citizens are very thankful that they are not g________ (统治) by a cruel ruler.
答案:governed
6.One major f________ (特点) of the area is that the public transport is not convenient.
答案:feature
7.The c________ (文明) of mankind has been around for thousands of years.
答案:civilisation
8.G________ (地理的) maps are not the only kind of maps out there.
答案:Geographical
Ⅱ.完形填空
My husband has been ill in hospital for two months and I have learned to make do with very little(凑合过日子).
One Sunday afternoon, I went to buy a __1__ for my daughter with my friend. A woman who was also buying books in the bookstore saw me and said,“I __2__you must be having a hard time.”I just smiled and said,“Im Okay. I have eight dollars and I have food at home, so Ill be __3__.”
About ten __4__ later she came up to me and said, “Can I take a look at the book that youve __5__? It seems very interesting!” I said all right and gave it to her.
Just then __6__called me and I immediately went out. __7__ I returned she thanked me and __8__my book.
On my way home my friend who was driving said, “You told me you didnt had much __9__?”I replied,“I dont.”
She said,“Oh yes,you do!” I assured (向……保证) her I __10__ had two dollars left, but still she insisted I __11__plenty of money.
“Look at your book in your bag”, she __12__. “Theres a hundred dollar bill in it.”I turned over the page and got so __13__! There actually was a hundred dollar __14__ that seemed to have fallen out of my book!
I __15__her, very surprised, and said, “I dont know __16__that came from.
您可能关注的文档
- 2015-2016高中数学 第一章 导数及其应用 4 生活中的优化问题举例(课时2)课件 新人教B版选修2-2.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 导数及其应用 5.1 曲边梯形的面积课件 新人教B版选修2-2.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 导数及其应用 5.2 汽车行驶的路程课件 新人教B版选修2-2.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 导数及其应用 5.3 定积分的概念课件 新人教B版选修2-2.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 导数及其应用 7.1 定积分在几何中的应用课件 新人教B版选修2-2.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 计数原理 1 分类加法计数原理与分步乘法计数原理(课时1)课件 新人教B版选修2-3.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 计数原理 2.2 组合课件 新人教B版选修2-3.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 计数原理 2.3 排列组合的应用(课时1)课件 新人教B版选修2-3.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 计数原理 3.1 二项式定理课件 新人教B版选修2-3.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 计数原理 3.2“杨辉三角”与二项式系数的性质课件 新人教B版选修2-3.ppt
- 2015-2016高中英语 1.3《Unit 1 Festivals around the world Grammar & Writing》课时作业 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 2.1 Cloning Section 1 Warming Up&Reading课时作业 新人教版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 2.1 The universal language Welcome to the unitReading & Word power Word课时训练(含解析)牛津译林版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 2.1 The universal language Welcome to the unitReading & Word power课件 牛津译林版选修8.ppt
- 2015-2016高中英语 2.1 Working the land Warming Warming Up Pre-reading Reading & Comprehending课时训练 新人教版必修4.doc
- 2015-2016高中英语 2.1《Module 2 Developing and Developed Countries Introduction & Reading》课时作业 外研版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 2.1《Poems Warming Up & Reading》练习 新人教版选修6.doc
- 2015-2016高中英语 2.1《Robots Warming Up & Reading》课时作业 新人教版选修7.doc
- 2015-2016高中英语 2.1《Unit 2 Healthy eating Warming Up & Reading》课时作业 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 2.2 Cloning Section 2 Learning about Language&Using Language课时作业 新人教版选修8.doc
文档评论(0)