三步搞定GRE逻辑阅读-智课教育旗下智课教育.pdfVIP

  • 1
  • 0
  • 约3.54千字
  • 约 5页
  • 2017-06-18 发布于河南
  • 举报

三步搞定GRE逻辑阅读-智课教育旗下智课教育.pdf

三步搞定GRE逻辑阅读-智课教育旗下智课教育

智 课 网 G R E 备 考 资 料 三步搞定GRE逻辑阅读-智课教育旗下智课教育 以下就是三步搞定GRE逻辑阅读的解题技巧,希望大家能通过上述 介绍和实例分析有所收获,掌握方法,才能快速有效的解决阅读逻辑题 ,取得满意的成绩。 GRE阅读题一直是中国考生的拦路虎。所以想要搞定GRE阅读逻辑 题,掌握方法很重要,好的方法能帮助你快速准确地解决题目,比如本 文就会提到的三步搞定GRE逻辑阅读,下面就通过真题解析来为大家讲 解一下三步搞定GRE阅读逻辑题的方法。 真题: Exterminator: Using poisoned food is the most effective tactic for combating a mouse infestation. The mouse will carry the food back to the nest, causing all of the mice to die, while a trap will kill only the one mouse that falls into it. If all signs of the mice disappear for three consecutive weeks after poisoned food is used, the homeowner can be sure that the poison was successful in eradicating the mice. Which of the following, if true, most seriously calls into question the exterminator’s claim that the absence of signs for three weeks means the mice have been eradicated by the poison? (A) Because mice hide whenever they sense humans, it is very difficult to see or hear mice even when there is an active infestation. (B) It is more humane to use live-catch traps that allow homeowners to release the still-living mice outside. (C) In the spring, many mice that nest in houses begin foraging for food outside and do not return to the comfort of the house until the fall or winter. (D) There are several different kinds of poison that could be used, some of which are more effective than others. (E) It sometimes takes longer than three weeks for all of the mice to ingest and die from the poison. 想要快速解决逻辑题,有几个重要步骤必须做到。由于这些阅读题 往往是短篇ARGU类文章的形式。所以通常都是某人想要总结某个观点 ,或者双方就一个观点进行争论的提问方式。 搞定阅读逻辑题第一步:确认问题类型 看文章前先看问题,问题会告诉你需要那种逻辑思维方式来解题, 有时候还会包含文章的结论。而仔细阅读问题题干可能会帮助我们加强 或者削弱结论、找出假设部分、进行推理、解决矛盾、分析文章结构。 本题的问题,就是让我们去削弱结论。 搞定阅读逻辑题第二步:分解文章论点 一般文章的论点会由这几个部分组成。分别是:前提、结论、假设 和反对前提。当阅读文章论点时 ,我们要学会分辨其中的这些部分,分 解论点进行解析。也可以适当做一些记录 ,比如: E: poison food = best to kill M M PF à nest, kill all trap = only 1 3 wks no s

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档