- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
吉大《领导科学》在线作业二答案(Kyrgyzstan leadership science online homework answer two)
吉大《领导科学》在线作业二答案(Kyrgyzstan leadership science online homework answer two)
Kyrgyzstan leadership science online homework two
A RadioButtonList
(1.) is both a phenomenon and a process, is also a kind of things is a complex concept, at least the leadership of the main leadership environment, object, process and result of the five basic elements are organized into
A. leadership
B. people
C. personal
Answer: A
(2.) is an organic unity of the leadership of the main organization form refers to establish normal activities and ensure the leadership and leadership functions and relevant rules and regulations system.
A. personal accomplishment
B. personal character
C. leadership system
D. training organization
Answer: C
(3.) is the highest organizational behavior leading command and coordination constraints on monitoring system of a society
A. leadership
B. leadership effectiveness
C. Environmental Leadership
D. leadership performance
Answer: C
(4.) is the product of social science and the age of mass production, is suitable for a new type of modern decision-making needs of the development of modern standards reflect the modern civilization of the leadership decision required
A. experience
B. scientific decision
C. scientific decision
D. general decision
Answer: C
(5.) is a competitive examination of public preferred appointment are produced.
The appointment of A.
B. test
The appointment of C.
D. election
Answer: B
6. leadership positions are ().
A. time
The B. property
C. information
D.
Answer: D
(7.) is in accordance with the decision of the scientific theory and sound science program, using modern scientific methods of decision making activities.
A. experience
B. scientific decision
C. scientific decision
D. general decision
Answer: C
(8.) according to the division of the leadership environment consists of natural environment and social environment.
The scope of the A. Division
B. basic properties Division
Division C. initiative
Influence of D. benefit division
Answer: B
(9
您可能关注的文档
- 韶峰水泥公司简介(Brief introduction of Shaofeng cement company).doc
- 韩衣路(Han clothing Road).doc
- 顺德缘何要当全国机构改革先锋(Why should Shunde be the pioneer of institutional reform in China).doc
- 领导变革,建设优秀团队(Lead change and build excellent team).doc
- 领导干部要养成良好心态(Leading cadres should form a good state of mind).doc
- 领导成员交换关系对变革型领导有效性的影响(The influence of leader member exchange relationship on transformational leadership effectiveness).doc
- 领导才能(Leadership).doc
- 韩国kt精品防护区(新增cc防护)联邦韩国高防服务器租用(Korea KT boutique protection zone (New CC protection), Federal Republic of Korea high security server rental).doc
- 领导者如何掌管理控人格黑暗面(How leaders manage the dark side of control).doc
- 面试题型(Interview questions).doc
- 加工中心中英对照(Machining center, Chinese and English controls).doc
- 句子划分(Sentence segmentation).doc
- 化学版《江南》+生物版《菊花台》+物理版《小酒窝》(Chemical version of Jiangnan + biological version of chrysanthemum platform + Physics version of little dimple).doc
- 卡罗拉六方位介绍(Corolla six directions).doc
- 君子与小人命题作文(Gentleman and villain proposition writing)(Gentleman and villain proposition writing).doc
- 咖啡·玫瑰·地图(Coffee roses map).doc
- 回到作为理想和信念的家园 ——马克思主义哲学(Returning to the homeland of ideals and beliefs -- Marx's Philosophy).doc
- 回收利用废玻璃(Recycling of waste glass).doc
- 坏账准备纳税调整规律探析(Analysis of tax adjustment rules for bad debt preparation).doc
- 坎特博雷故事(Kanter Borre story).doc
最近下载
- 2025年江苏省盐城市中考政治试题及答案.docx VIP
- 2025苏教版三上数学《曹冲称象的故事》测试卷及答案.pdf
- 【安全生产】-应急管理培训课件-生产安全事故应急预案及其演练全流程讲解(100页经典版课件).pptx VIP
- 2022年4月四级烟草专卖管理师理论知识试卷.pdf VIP
- 2025年中国四氯化锆项目投资计划书.docx
- 6.3.2 二项式系数的性质 课件(共19张PPT).pptx VIP
- 博物馆陈列展览大纲.doc VIP
- 风机基础土方开挖及回填方案.docx VIP
- 民用建筑设计统一标准 GB 50352-2019.pdf VIP
- TB10007-2006 铁路信号设计规范.docx VIP
文档评论(0)