山西省平定县2016中考英语阅读理解演练题(六)及答案.docVIP

山西省平定县2016中考英语阅读理解演练题(六)及答案.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
山西省平定县2016中考英语阅读理解演练题(六)及答案

山西平定县2016中考英语阅读理解演练题及答案 【牛刀小试】 【能力选练】 A 【2016中考模拟】阅读下列材料,从A、B、C、D四个选项中选出最佳的答案。 The Water World Swimming Pool is open every day from eight o’clock in the morning until half past seven in the evening. It costs two dollars sixty to enter the pool. There is a special cheap price for students with a student card. The price is one dollar forty. But you must bring your student card with you. On Wednesday morning the pool is only open to mothers and babies. So mothers can enjoy themselves in the water with their babies. Please leave your older children at home on Wednesday morning. The new Water World Cafe will be open up on June 22nd.From the cafe you can watch the swimmers or enjoy a drink after you swim. Please call 2105369 for more information. We look forward to seeing you at the Water World Swimming Pool. (   )61.How long is the Water World Swimming Pool open every day? A.Eleven hours. B.Seven hours. C.Eleven and a half hours.D.Seven and a half hours. 细节理解题。从早上八点到晚上七点半共十一个半小时。(   )62.What is the price for students with a student card to enter the pool? A.Two dollars. B.One dollar forty. C.Two dollars sixty. D.One dollar. 细节理解题。由第一段倒数第二句“The price is one dollar forty.”可知。(   )63.A ten-year-old boy can’t go to the Water World Swimming Pool________. A.on Saturday B.on Sunday C.on Wednesday afternoonD.on Wednesday morning 细节理解题。由第二段第一句“On Wednesday morning the pool is only open to mothers and babies.”可知。(   )64.From the cafe you can watch the swimmers or enjoy a drink after you swim ________. A.on May 21st B.on May 22nd C.on June 23rd D.on June 21st 细节理解题。因为6月22开业所以只有这个时间之后才行。(   )65.This passage is a(n)________. A.advertisement B.note C.story D.slogan 常识判断题。从全文可看出这是一则广告。A、B、C、D四个选项中选出最佳的答案。 Nowadays,more and more schools in China make rules making students wear school uniforms to school.Parents and teachers think it will make a better learning environment at school,but some students don’t like their school uniforms.So,what

您可能关注的文档

文档评论(0)

pengyou2017 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档