山西省汾阳2016中考英语阅读理解选练题(四)及参考 答案.docVIP

山西省汾阳2016中考英语阅读理解选练题(四)及参考 答案.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
山西省汾阳2016中考英语阅读理解选练题(四)及参考 答案

山西汾阳2016中考英语阅读理解训练及参考答案 【牛刀小试】 【能力选练】 A 阅读理解 Once upon a time the colors of the world started to quarrel. All believed that they were the most important. “Clearly I am the most important. I am the sign of life and of hope. Without me, all animals would die. “Green said. “You only think about the earth,” Blue interrupted, “but consider the sky and the sea. The sky gives space, peace and serenity. Without my peace, you would all be nothing.” Yellow shouted, “You are all so serious. I bring laughter and warmth into the world. Without me there would be no fun. “ Orange started next, “ I am the color of health and strength. My beauty is so attractive that no one gives another thought to any of you. “[来源:Zxxk.Com] Red could stand it no longer, so he shouted out, “I am the ruler of all of you. I am the color of danger and of bravery. Without me, the earth would be as empty as the moon. “ Purple rose up to his full height. He was very tall and spoke with great pride, “ I am the color of power. I am the sign of authority(权利) and wisdom. People do not question me! They listen and obey.” Finally Indigo spoke, much more quietly than all the others, “ I represent thought and reflection(反思). You need me for balance and contrast(对比). “ Their quarreling became louder and louder. Suddenly there was a flash of lightning. Rain started to pour down and speak “You should appear in the sky in a great bow of colors. Remember to appreciate one another. Only the rainbow is the most beautiful.” 1.Green A.the sign of life B.the laughter of the world C.the ruler of the world 2. A.life B.peace C.power 3. A.Red B.Yellow C.Indigo 4. A.None of the colors would agree with others. B.Yellow believes the world is filled with fun because of him. C.Rain is the most beautiful because of all the colors.[来源:学科网] 5. A.colors can quarrel like humans B.everyone should learn to appreciate one another C.the rainbow is made up of many colors 【答案】 .... 【解析】 试题分析: 1.细节理解题。根据“Green said.可知,。故选A。 .细节理解题。根据“

您可能关注的文档

文档评论(0)

pengyou2017 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档