浙江文成县2016中考英语阅读理解二轮练习(四)含答案.docVIP

浙江文成县2016中考英语阅读理解二轮练习(四)含答案.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
浙江文成县2016中考英语阅读理解二轮练习(四)含答案

浙江文成县2016中考英语阅读理解练习及参考答案 【牛刀小试】 【能力选练】 A 【2016中考模拟】阅读下列材料,从A、B、C、D四个选项中选出最佳的答案。 Mary was an operator(接话员) 911 in Los Angeles. One Thursday morning,she was surprised to get a call from a little girl. She said,“Mum my ill,Mum my ill,” again and again. Mary soon found the address of the call. She called the police. In a minute,the policemen and doctors arrived at the house. They broke the door open. They couldn’t believe their eyes. The little child was so young that she could not walk! She was sitting beside her mother and holding her mother’s hand. Tears were running down her face. The doctors gave the women some medicine and soon she woke up. Later,she told people,“Everyone was surprised that my daughter could call 911.On Monday I tried to teach her how to call 911,but she couldn’t do it.” Mary was surprised,too.“ It’s the first time I have seen a two-year-old child call 911.” 【主旨大意】本文讲述了接线员玛丽在值班时,接到一个小孩打来的电话,告诉玛丽她妈妈病了,当警察到孩子的家时,却发现她竟然还不会走。(   )51. What did the girl really want to say? A.“Mum,I’m ill.”B.“My mum is ill.”C.“Mum and I are ill.” 细节理解题。从这句话“The doctors gave the women some medicine and soon she woke up.”可知,是她妈妈病了。(   )52. How did the policemen feel when they got into the room? A.Strange.  B.Normal.  C.Surprised. 细节理解题。从这句话“They couldn’t believe their eyes.”可推知警察很惊讶。(   )53. How did the policemen get into the room? A.By breaking the door.B.With the girl’s help.C.Through the window 细节理解题。从此句“They broke the door open.”可知答案。(   )54. What does the underlined word “it” mean? A.911.  B.Calling 911.  C.Walking. 词义猜测题。根据上文“ I tried to teach her how to call 911...”可知是指打911电话。(   )55. What can we learn from the passage? A.The little girl was so clever that she could call 911 when she was 2. B.The love for her mother created the miracle(奇迹). C.The mother knew she had to teach the little girl how to call 911. 主旨大意题。纵观全文,文章讲述了2岁女孩打911电话救母的故事。A、B、C、D四个选项中选出最佳的答案。 Michael Jackson is one of the world’s best singers. Michael Jackson was born in the middle west of t

您可能关注的文档

文档评论(0)

pengyou2017 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档