2017-2018学年高中英语(人教版必修一)Unit 1单元综合测评+Word版含解析 .docVIP

2017-2018学年高中英语(人教版必修一)Unit 1单元综合测评+Word版含解析 .doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2017-2018学年高中英语(人教版必修一)Unit1单元综合测评Word版含解析

单元综合测评(一)Ⅰ.阅读理解(共15小题;每小题2分满分30分)A Two good friends, Sam and Jason, met with a car accident on their way home one night.The next morning, Sam woke up blind.His legs were broken.The doctor,Mr.Lee,was standing by his bed,looking at him with a thoughtful expression.When he saw Sam awake, he asked,“How are you feeling, Sam?Sam smiled and said,“Not bad, doctor.Thank you for doing the operation(手术).”Mr.Lee was moved by Sam.When he was leaving, ed. Months later when Jasons wounds (伤)healed, nd embarrassed to spend time staying with a disabled man like Sam.So he went to see Sam less and less.He made new friends.From then on, he didnt go to visit Sam any more.Sam didnt have any family or friends other than Jason.He felt very sad. Things went from bad to worse.Sam died a year later.When Jason came, Mr.Lee gave a letter to him.It was from Sam.In the letter Sam said,“Dear Jason, I am disabled.But I want you to be a healthy man.So I gave my eyes to you so that you can enjoy life as a healthy man.Now you have new friends.Im glad to see that you are as healthy as usual.Im glad you live a happy life.You are always my best friend...Sam”.When he finished reading the letter, gone.Now you know it.”Jason stood there.Tears ran down his face. 【语篇解读】 萨姆和贾森是好朋友。他们在一次事故当中都受了伤。萨姆将自己的眼睛捐献给了贾森但却让医生保守了这个秘密。贾森对残疾的朋友萨姆逐渐失去了热情并交了新朋友。一直到萨姆去世后贾森才知道真相。1.The reason why Sam thanked Mr.Lee was that .【解析】 推理判断题。根据首段中萨姆所说“...Thank you for doing the operation(手术).”和手术后的结果(贾森康复萨姆的病情每况愈下)可知应选C【答案】 C2.Which of the following happened according to the order of time? a.Jason made new friends. b.Sam gave his eyes to Jason. c.Sam and Jason were caught in a car accident. d.Sam was disabled and needed friends. e.Sam died and Jason knew the truth. A.d,a,c,b,e B.d【解析】 细节理解题。通读全文可知项符合故事发展的先后顺序。【答案】 C3.We can infer from the passage that .accident 【解析】 推理判断题。萨姆去世后在留给贾森...So I gave my eyes to you so that you can enjoy life as a healthy man...”可知在那次事故中贾森双目失明萨姆把自己的眼睛给了他使他重见光明享受健康的人生。【答案】 DB It was a terribly

您可能关注的文档

文档评论(0)

zijingling + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档