【课堂新坐标】2016-2017学年高中英语人教版选修6单元综合测评2.docVIP

【课堂新坐标】2016-2017学年高中英语人教版选修6单元综合测评2.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
【课堂新坐标】2016-2017学年高中英语人教版选修6单元综合测评2

单元综合测评(时间:100分钟;满分:120分)Ⅰ.阅读理解(共15小题;每小题2分满分30分)阅读下列短文从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出最佳选项。A One day I saw Harold, my neighbor, putting some metal sheets around the base of his tree where he kept his bird feeder.I didnt understand why until another neighbor explained to me that Harold was trying to keep the squirrels from eating the bird food.By putting the metal sheets around the base, Harold thought the squirrels wouldnt be able to climb up the tree.The next morning, the food was gone.The following week Harold figured hed put the bird feeder on a string and hang it from the tip of one of the branches.I believe his thinking was that the squirrel couldnt go out to the edge of the branch because the branch wouldnt support the weight therefore not allowing the squirrel to get to the feeder.Next day, you got it, the food was gone, too. I felt sorry for Harold.Although Harold was stronger and smarter than the squirrel, he lacked the one quality that would guarantee him victory梖ocus.You see Harold thinks about ways of preventing the squirrel from getting the food on occasion, when he has time.The squirrel, on the other hand has its mind on getting that food 24 hours a day.The squirrelssurvival depends on it.Survival brings about, not just focus but an intense focus on solving a problem by removing an obstacle. Success is not about who is stronger.Success is not about who has a better GPA(平均分Success is about who is more focused and committed to achieving their objectives.You, the reader, can compete with any person no matter who they may be. The only thing you have to do is commit yourself to focusing on the very subject that interests you. 1.Harold was worried because the squirrel . the branches 【解析】 细节理解题。根据第一段中间的“The next morning, 可知采取的措施并没有什么效果因此他很担心松鼠偷吃鸟食。【答案】 A2.What made the squirrel succeed according to the passage? A.Its cleverness. B.Its fixed attention. C.Its strength. D.Its very survival. 【解析】 细节理解题。根据第二段后半部分的“The squirrel...has its mind on getting that food 24

您可能关注的文档

文档评论(0)

baoyue + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档