2018-2019学年高中新创新一轮复习英语外研版:必修1 Module 4 高考试卷分块专练 Word版含解析.docxVIP

2018-2019学年高中新创新一轮复习英语外研版:必修1 Module 4 高考试卷分块专练 Word版含解析.docx

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
必修1 Module 4 高考试卷分块专练Ⅰ.阅读理解ADear Mary,It was so nice to read your letter the other day. I have always dreamed about having a pen friend. Hopefully, we can learn from each other and grow to be the very best of friends. It is my wish that our letters will let us get to know each other and share parts of our lives.Your horse Shannon sounds beautiful. I am very jealous (羡慕的) that you get to live on a farm. I cannot imagine how much fun it is to ride a horse through endless fields and I would love to come and visit you one day. Your siblings (兄弟姊妹) also sound lovely. I am an only child, so I can only imagine what it is like to have older brothers and sisters.Life in New York is so busy and it is difficult to find the time to get to know people. Even becoming close to my classmates has proved to be quite difficult over the years. However, at times it can be the most amazing city in the whole wide world. At night it is so bright and lively and the whole place is full of things to do.I love reading too! I have never read any books by your favorite author Enid Blyton though. I will have to go to my local library and find some. I also enjoy dancing and often enter competitions. My other favorite hobby is ice skating. In winter, I skate in Central Park. In the other seasons, I go to an indoor rink (溜冰场). I am hoping to start entering ice skating competitions next year.Anyway, I have to go now and do my homework. I really hope that I hear from you soon!Lots of love,Megan语篇解读:本文是一篇应用文。作者通过这封信向对方介绍了一些自己的情况并表示非常高兴能和对方成为好朋友。1.What is mainly described in Paragraph 3?A.Marys family.B.Megans hobbies.C.Marys life in New York.D.Megans opinion of New York.解析:选D 段落大意题。梅甘在本段中主要谈论了自己对纽约这个城市的看法,故选D项。2.How is Mary similar to Megan?A.She likes reading.B.She loves horse riding.C.She has an older brother.D.She lives in the countryside.解析:选A 细节理解题。由第四段中的“I love reading too!”可知,玛丽和梅甘都喜欢读书,故选A项。3.What do we know about Megan?A.Her favorite author is Enid Blyton.B.She goes ice skating all year roun

您可能关注的文档

文档评论(0)

小马过河 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档