- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Lifeinthfuture学案.doc
Life in the future学案人教版新课标 必修五 unit 3预习学案教师寄语: You must believe in yourself. That is the first step to success.Learing aims:To know some basic background knowledge.To grasp the main idea and the structure of the whole passage.To master some important phrases and sentences in the text.Step 1. Background informationTIME TRAVEL The idea of travelling forward into the future or back into the past has always fascinated science fiction writers. The “granderfather paradox” is the argument many people use to suggest that time travel is impossible. What if you went back in time and prevented your grandfather from meeting your grandmather so that your mother was never born? Then you would never have been born… and so on. Unitil very recently such arguments led most scientists to believe that time travel could never exist outside science fiction. But amazingly, some interpretations of the weirdness of the quantum world now suggest that time travel is possible --- at least in theory.Step 2. Look thought the text A and answer the following questions.主旨归纳What is the main idea of the passage? A. First impression about Li Qiang’s travel to the future. B. How to travel to the future. C. What the furure life will be like.D. An exciting experience.细节理解2. The author and his friends were safely transported into the future in a ________.A. time capsule B. hovering carriage C. flying chair D. plane3. What did the author feel in the first few days?A. He was upset and comfortable B. He felt frightenedC. He suffered a lot of pain D. He felt uneasy and not sure4. What was the room like?A. It is large, clean with broken walls.B. The walls are colored and moveable.C. There are pipes sending oxygen the room needs.D. Tables and chairs are placed against the wall.推理判断5. From the passage we can infer that________A. Wang Ping often travels to the futureB. Li Qiang has been to the future twiceC. Li Qiang’s parents didn’t agree to this travelD. People in the future don’t have to
您可能关注的文档
最近下载
- ZIF-67合成方法设计.docx
- 高空作业安全监理实施细则.pdf VIP
- (新)国家药品监督管理局药品审评中心考试附答案.docx VIP
- 2025年保卫管理员题库及答案.docx VIP
- BPA8604D_CN_DS_Rev.1.0 (1) 规格书 晶丰明源家电电源.pdf VIP
- 制药专用控制系统系列:Rockwell Automation PharmaSuite_(1).制药专用控制系统系列:RockwellAutomationPharmaSuite概述.docx VIP
- 国家药品监督管理局药品审评中心考试及答案(荐).docx VIP
- (2025)国家药品监督管理局药品审评中心考试及答案.docx VIP
- 2024上海各区高三语文一模试题汇编《现代文二》.docx VIP
- 主要建筑材料碳排放因子查询表.docx VIP
原创力文档


文档评论(0)