2018_2019学年高考英语一轮复习0Money高考试卷分块专练北师大版.docVIP

2018_2019学年高考英语一轮复习0Money高考试卷分块专练北师大版.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2018_2019学年高考英语一轮复习0Money高考试卷分块专练北师大版

PAGE PAGE PAGE 2 Unit 10 Money 高考试卷分块专练 eq \a\vs4\al(练?一? 阅读理解提速练)eq \a\vs4\al(?限时35分钟?) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) A This year promises to be an exciting one for technology and science. Theres a line-up of great products for you to look forward to. The AirBoard 1.0 The AirBoard 1.0 is a fantastic new way to get around. The board works when you step onto the pressure pads (垫): to turn, all you have to do is move your weight to the left or right. It takes only one hour to be fully charged. Its increased fame among famous people has made it one of the most popular new kinds of technology. The Miito The Miito kettle is designed to heat up the water in any container. You can fill a cup with the right amount of water and place it onto the kettle. After placing the heating rod (棒) into the water, the rod would heat up and so would the water. More importantly, the product doesnt only save water. It also saves electricity, not to mention time waiting for water to boil. The Oculus Rift Have you ever wished you could walk through the world of your games, seeing things as your characters would? Well, now you can. This clever headset Rift allows you to see the world of your games in 3-D. The Click Grow Are you the kind of person who enjoys using herbs and spices when cooking? The Click Grow makes sure that you always have fresh and well-grown herbs or other plants whenever you need them. It is self-watering, and it also has an LED light that makes sure the plants grow fast and healthy. eq \x(语篇解读:本文为应用文。文章主要介绍了四款值得期待的科技产品。) 21.What can we learn about the AirBoard 1.0? A.It is completely automatic. B.It can move and turn flexibly. C.It needs a long time to charge. D.Its the most popular transport for teens. 解析:选B 推理判断题。根据第二段第二句“The board works when you step onto the pressure pads (垫): to turn, all you have to do is move your weight to the left or right”可知,你只需向左或向右转移你身体的重心便可自由地控制AirBoard 1.0进行转向,故可推知,这款产品可以灵活地移动和转弯。 22.Which product may be the most energy-efficient? A.The Miit

您可能关注的文档

文档评论(0)

果冻宝盒535888 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档