全国卷2019届高考英语一轮复习Unit2Robots课时作业新人教版选修.docVIP

全国卷2019届高考英语一轮复习Unit2Robots课时作业新人教版选修.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
全国卷2019届高考英语一轮复习Unit2Robots课时作业新人教版选修

PAGE PAGE 9 Unit 2 Robots Ⅰ.阅读理解 A I used to believe courtesy was a thing of the past. Very seldom have I encountered a courteous human being in this modern era. Recently, I had to change my thinking, when I came face to face with just such a human being in a coffee place, with my two daughters. The place was crowded as usual and we had to climb steep (陡峭) stairs in order to find an empty table. After enjoying coffee and snacks, we went down the narrow stairs, where there was hardly any space for another person to either climb up or come down. Just as I was in the middle of the stairs, a gentleman entered the main entrance of the restaurant which was right in front of the staircase (楼梯). I was sure I would be pushed roughly by this man going up. I kept coming down as fast as I could. My daughters were already down, looking up at me worriedly, and hoping I would reach them before the stranger started walking up the stairs, knowing I was a nervous sort. Nearly reaching them, I noticed the man still standing near the door. I reached my daughters and passed the stranger at the entrance door which he kept holding open. I looked back thinking he was still at the door, deciding whether to go in or find another less crowded place. I saw him going up the stairs, two at a time. I told my daughters about it and all three of us felt bad that we did not even thank the courteous gentleman who was actually holding the door open for us ladies to pass through before going up. Such well-mannered people are hard to find these days, when pushing is very common in our advanced but aggressive society. We applauded him for his chivalry (彬彬有礼). [语篇解读] 本文为一篇记叙文。本文通过讲述自己的亲身经历告诉读者,现在社会尽管懂得礼节的人不多,但毕竟还存在着一些懂礼节的人。 1.What is the meaning of the underlined word “courtesy” in Paragraph 1? A.A brave action.   B.Sacrifice spirit. C.A considerate action. D.Selfish behavior. 解析:词义猜测题。根据文中男子为女士让路和开门等行为可知他是一个善解人意、彬彬有礼的人,由此可推出courtesy意为:为他人着想的行为,故答案为C项。 答案:C 2.What did the author think of the man at th

您可能关注的文档

文档评论(0)

专注于电脑软件的下载与安装,各种疑难问题的解决,office办公软件的咨询,文档格式转换,音视频下载等等,欢迎各位咨询!

1亿VIP精品文档

相关文档