- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
必修3 Unit5 Canada-the true north基础与能力测试
必修3 Unit5 Canada-the true north基础与能力测试
Ⅰ.单词拼写
根据首字母或者汉语注释写出单词的正确形式。
1.A m of this government will visit Beijing next month.
答案:minister
2.She f out that he was leaving on Tuesday.
答案:figured
3.The o languages of Canada are English and French.
答案:official
4.Please don’t b me,for I have a lot of work to do now.
答案:bother
5.The weather is e cold,so you’d better put on your coat.
答案:extremely
6.After returning from abroad they down ______ (定居) in Shanghai.
答案:settled
7.Smith and Tom have a ______ (稍微) different attitude about this problem.
答案:slightly
8.We were all ______ (惊恐) by the bomb attack happened in that street.
答案:terrified
9.The track was three meters ______ (宽).
答案:broad
10.I had never seen a man of many ______ (才华).
答案:gifts
Ⅱ.选词填空
as far as figure out distance surround have a gift for settle down go downtown flow border slightly
1.Jackton is a small town on the ______ between France and Belgium.
答案:border
2.Smoking affects the ______ of the blood to the brain.
答案:flow
3.She is just ten months old but she can walk ______ 100 meters.
答案:as far as
4.It took me several hours to those chemistry problem ______.
答案:figure;out
5.The lake which is ______ by forests looks very beautiful.
答案:surrounded
6.According to the order,each athlete covers a ______ of 20 miles.
答案:distance
7.Yesterday I ______ to buy a computer in a super market.
答案:went downtown
8.After she graduated from university she ______ in Washington.
答案:settled down
9.Lily ______ music,so her parents sent him to a music college.
答案:has a gift for
10.The city is ______ different from that one in size.
答案:slightly
Ⅲ.根据句意和本单元学过的内容,填入适当的介词或副词
1.We are going ______ a tour to Japan to visit the modern factory.
答案:on
2.Some of the scientists also have a gift ______ arts.
答案:for
3.The army stationed ______ 10 kilometers to fight against other side.
答案:within
4.These old people are ______ bad need of medical care.
答案:in
5.He came into the room with a s
您可能关注的文档
最近下载
- 1桌签格式.doc VIP
- 丰富多彩的中华传统体育+课件 2025-2026学年人教版(2024)初中体育与健康八年级全一册.pptx VIP
- XX能源公司XX风电场×MW工程建设管理制度汇编(总承包项目部)完整版.doc
- 2020抽水蓄能电站施工设计方案.pdf VIP
- 儿童糖尿病酮症酸中毒诊疗指南(2024).pptx VIP
- 虚拟电厂管理平台需求及设计-方案合集.docx VIP
- 茶饮料灭菌技术概述.pdf VIP
- 2025新高考高一函数定义域值域解析式易错培优竞赛试题(解析板).docx
- 常用NTC47KΩ阻值B=3950阻温R-T对照表.pdf VIP
- 歌曲《我和我的祖国》课件.pptx
文档评论(0)