2018秋高中英语人教版必修14.1.docVIP

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
--- --- Unit4 Earthquakes SectionⅠ—WarmingUp,Pre- reading,ReadingComprehending 课时过关·即时巩固 一、根据句意和首字母或汉语提示写出单词 1All my hopes were d by his letter of refusal. 答案:destroyed 2People tried their best to save the boy who was (陷入) under the ruins. 答案:trapped 3The people (受伤的)in the accident were sent to hospital without delay. 答案:injured 4We were all (震惊)when we heard the news. 答案:shocked 5Hearing my words,my brother (爆发)into laughter. 答案:burst 二、用适当的介词或副词填空 1A great number boys and girls will attend the meeting. 答案:of 2All the buildings were ruins after the earthquake. 答案:in 3They dug all the children who were trapped. 答案:out 4Shelters were put for the homeless. 答案:up 5 about 14:28 the earthquake hit the town. 1 答案:At 6Look!The mice are running the fields looking for places to hide. 答案:out of 7Hearing the death of the leader,the people burst tears. 答案:into 8The wind blew the leaves . 答案:away 9Two-thirds the workers finished their work ahead of time. 答案:of 10The young man buried himself the history book. 答案:in ★三、阅读理解 A Tsunami is a natural disaster,which is a Japanese word that means“sea wave”A.tsunami is a huge sea wave that forms mainly in the Pacific Ocean area.People will die and property will be destroyed when a tsunami hits the land.What causes these dangerous sea waves?Sometimes,tsunamis are caused when earthquakes take place underwater.Then,water begins to move up and down from the top of the ocean right down to the bottom.Waves begin to form,and each wave is called a tsunami. A tsunami is less than one metre high and can move at a speed of almost 800 kilometres per hour while it is far out in the ocean.But the tsunami rises much higher and moves more slowly as it comes closer to the land. The weather bureau(气象局 )warns people over the radio and television when a tsunami is heading for the land.These warnings have helped save many lives. 1The Japanese word“tsunami”means“ ”. A.earthquake B.sea wave C.ocean water D.tornado 答案:B 解析:细节理解题。由第一段第一句 “. .w. hichisaJapanese

您可能关注的文档

文档评论(0)

5566www + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

版权声明书
用户编号:6122115144000002

1亿VIP精品文档

相关文档