- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
1.Which of the following makes the least pollution? A.Living pretty well in a big city. B.Flying on planes only twice a year. C.Almost always recycling used things. D.Using 15 hours of electricity each day. 2.How many points does the average person get? A.7 points. B.8—10 points. C.11—13 points. D.14—15 points. 3.Tom lives in a city,goes to work by subway,flies on airplanes once a year,uses 15 hours of elec-tricity a day,and sometimes recycles used things.How many points does he get? A.11 points. B.12 points. C.13 points. D.14 points. 4.Which of the following would be the best title for the quiz? A.Where Do You Live? B.What Do You Recycle? C.Why Do We Travel? D.How Green Are You? 答案 [语篇解读] 本文是一篇杂志上有关环保活动测试的说明文。表格一为一系列问题和不同答案及相应分数;表格二为得分和结果。 1.C 细节理解题。将每个选项在表格一中找出相应分值,分值最小的即最不污染环境的为C项。 2.B 细节理解题。从表格二中可知答案为B项。 3.B 细节理解题。分别将这几项在表格一中找出对应分值,3+2+1+3+3=12,故答案为B项。 4.D 主旨大意题。根据表格一、二可知本文主题为环保,故答案为D项。 Passage 39(2015内蒙古呼和浩特,B) Close your eyes for a minute and imagine what life would be like if you couldn??t see.Imagine hav-ing to read this page,not with your eyes but with your fingers.How do you feel,then? With medical knowledge and skills today,two-thirds of the world??s 42 million blind people should not have to suffer.Unluckily,rich countries have this knowledge,but developing countries do not. ORBIS is an international charitable (慈善的) organization.Its goal is to help fight blindness all over the world.Inside a DC-8 airplane,there is a teaching hospital with television room and class-room.Doctors are taught the latest technology of helping the blind get sight again here.ORBIS is always trying to keep a closer relation among countries. ORBIS helps those developing countries by providing sight-saving training.It has taught over 35,000 doctors and nurses.They continue to treat thousands of blind people every year.They have trav-eled around the earth 3 times,visited 76 countries and treated over 20,000 blind people.They need your help to continue their work
文档评论(0)