2020版高考英语新设计一轮复习重大版精练:选修六 Unit 4 阅读理解组块专练——练速度 含答案.docVIP

2020版高考英语新设计一轮复习重大版精练:选修六 Unit 4 阅读理解组块专练——练速度 含答案.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
选修六 Unit 4 阅读理解组块专练——练速度 (限时:35分钟) Ⅰ.阅读理解 A Since 1985, Johnny Jennings, 86, has been selling newspapers and magazines to a recycling center with his son.By the time Jennings’ only child was 17, he stopped joining his father.Even though his son is all grown up now, Jennings hasn’t slowed down his efforts.In fact, he has turned his recycling money into something bigger. The Ringgold, Georgia native visits local churches and businesses to collect paper, which he brings to a recycling center for money.But instead of putting those earnings in his own bank account, he sends every dollar to Georgia Baptist Children’s Homes Family Ministries.Once a year, he’ll give the organization a check somewhere between $10,000 and $35,000.By 2016, that tallied up to $400,000. These days, Jennings’ recycling has turned into a community effort.After he has made his own rounds recycling paper from businesses and churches, he’ll find more items waiting for him at home.Community members drop off other recyclables at his house so he can sell them, along with books, food, clothes, and other items to give away. Recycling centers typically pay just one-half to three cents per pound of paper, but Jennings’ visits have added up the big time.In 2016 alone, he sold more than 400,000 pounds of paper and 51,000 aluminum cans (铝罐), and collected more than 32,000 pennies.Over the course of 32 years he has recycled more than 9.8 million pounds of paper, saving an estimated 79,000 trees in the process. Jennings says he’ll continue raising money for charity as long as his health allows. 语篇解读:文章讲述了乐于助人的Johnny Jennings常年回收废旧物品资助慈善机构的故事。 1.How old was Johnny Jennings when he started recycling? A.17.          B.32. C.54. D.86. 解析:选C 细节理解题。根据第一段第一句和第四段中的“Over the course of 32 years he has recycled”可知,Johnny Jennings开始回收废旧物品时应该是54岁。 2.The underlined word “tallied” in Paragraph 2 probably means “________”. A.added B.looked C.made D.mixed 解析:选A 词义猜测题。根据画线部分所在句及前一句“Once a

您可能关注的文档

文档评论(0)

百年树人 + 关注
实名认证
文档贡献者

一线工作者,省市一线名师,愿意分享优质资源给所有需要的人。

1亿VIP精品文档

相关文档