最新英语八年级英语上册阅读理解及答案1.docxVIP

最新英语八年级英语上册阅读理解及答案1.docx

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
最新英语八年级英语上册阅读理解及答案 1 一、八年级英语上册阅读理解专项练习(含答案解析) 1.阅读理解 Vision —phones(可视电话) Many inventions are very useful in our daily life. They have greatly changed our life. For example, radios, telephones and televisions are widely used in the world. When you turn on the radio, you can listen. But when you use the telephone, you can not only listen to others but also chat with them. However, you cant see anything at all. The television is much better than both of them. People can watch TV and listen to it, but they cant take part in what they see. Today, some people are using a type of telephone called the vision phone. With it two people can see each other when they are talking Vision-phones can be of great use when you have something to show the person when you are calling him or her. It may also have other uses in the future. Some day you may be able to call up a library and ask to read a book over your vision-phone. You may be able to do some shopping through it too. Perhaps in the future, the vision-phone will come into wide use in our everyday life. (1) According to the passage, we can guess that the was invented last. radio B. television C. telephone D. vision-phone (2) Maybe the vision-phone can take the place of (代替) some day. the radio B. the telephone C. the television D. the car (3) According to the passage, what can we do through the vision —phone? Take medicine. Order what we need. Travel around the world. Try on clothes. (4) Which of the following is TRUE according to the passage? The vision-phone is more advanced (先进的) than radios telephones or televisions. People will use the vision-phone in the future less than now. Vision-phones will be unhelpful in peoples life. It is impossible to do some shopping through the vision-phone. 【答案】 ( 1)D (2)B (3)B (4)A 【解析】 【分析】主要讲了可视电话在我们生活中广泛使用。 ( 1)细节题。根据 some people are using a type of telephone called the vision phone. 可知一 些人正在用被叫做可视电话的手机,故选 D。 ( 2)细节题。根据 some people are using a type of telephone called the vision phon

文档评论(0)

fengnaifeng + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档