2020-2021年英语七年级英语下册阅读理解100及答案一.docxVIP

  • 37
  • 0
  • 约2.15万字
  • 约 12页
  • 2020-12-23 发布于河北
  • 举报

2020-2021年英语七年级英语下册阅读理解100及答案一.docx

2020-2021 年英语七年级英语下册阅读理解 100 及答案( word) 一、七年级英语下册阅读理解专项目练习(含答案解析) 1.根据短文内容,完成下列小题。 New rules and behavior standards (行为规范) for middle school students came out (颁布) in March. Middle schools are going to use a new way to decide who the top students are. The best students wont only have high marks. The following are some of the new rules. Tell the truth. Have you ever cheated (作弊) in an exam? Dont do it again! Thats not something honest students should do. Love animals and other people. Good students love animals and care for other people. April is Bird loving Month in Beijing this year. Is your school doing anything to celebrate it? You should join! In that way, you can learn more about animals and how to protect (保护) them. Be open to new ideas. Have you ever thought people could live on the moon? Maybe youll find another earth in space in the future. Everyones new ideas are important. Protect yourself. Has a thief ever taken money from one of your classmates? Dont let it happen to you. If you have to go back home late, you should let your parents know. Use the Internet carefully. The Internet can be very useful for your study. But some things on the Internet arent for kids, so try to look at the good web pages (网页) . You can use the web pages for fun or homework. (1) What should the best students do in an exam? (2) What should you do if you have to go back home late? (3) What can the children use the good web pages for? (4) When did the new rules come out? (5) Which new idea do you think may come true? 【答案】 ( 1) They should not cheat./ They should be honest. (2) We should let our parents know. 3) For fun or homework. 4) In March. 5) People could live on the moon in the future./People will find another earth in space in the future. 【解析】 【分析】 ( 1)细节理解。从第二段可以看出,最好的学生就是不要说谎,即要诚实。所以答案是 They should not cheat./ They should be honest. 。 (2)细节理解。从第五段的最后一句可以得出。如果你不得不晚回家的时候,让你父母知 道。即 We should let our parents know 。 3)细节理解,从最后一段的最后一句可以得出,儿童使用网络的目的应该是用来娱乐或者做家庭作业。即 For fun or

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档