2020-2021年英语七年级英语下册任务型阅读训练.docxVIP

  • 0
  • 0
  • 约1.64万字
  • 约 10页
  • 2020-12-23 发布于河北
  • 举报

2020-2021年英语七年级英语下册任务型阅读训练.docx

2020-2021 年英语七年级英语下册任务型阅读训练( word) 1 一、七年级英语下册任务型阅读专项目练习(含答案解析) 1.信息归纳 Kevin has an interesting hobby. He likes collecting tropical fish (热带鱼) . He keeps his hobby for seven years. Now he is fourteen. There is a big aquarium in his room. There are many fish in it. Kevin often travels around the world with his family. He loves it because he can see the underwater world in many places. Under the water, he can see lots of tropical fish. Sometimes he can see sharks (鲨鱼) . He wants to keep one or two small sharks in an aquarium, but he cant do it at home. So Kevin goes to help in the ZO0 on the weekend. There he can see a lot of sharks and some other big fish. Kevin likes working in the zoo because he can work with his favorite animals and learn more about them. Information Card Kevins hobby ________ Kevins age ________ The thing in Kevins room ________ The people Kevin often travels with ________ The place Kevin goes to on the weekend ________ 【答案】 collecting tropical fish. ;14/ fourteen ; a big aquarium ; his family; the zoo 【解析】 【分析】主要讲了 Kevin 喜欢收集热带鱼。 1)根据 He likes collecting tropical fish (热带鱼) .可知 Kevin 喜欢收集热带鱼,故填 collecting tropical fish 。 ( 2)根据 Now he is fourteen. 可知 Kevin14 岁了,故填 14/ fourteen 。 ( 3)根据 There is a big aquarium in his room. 可知 Kevin 房间里有个水族馆,故填 a big aquarium 。 ( 4)根据 Kevin often travels around the world with his family. 界,故填 his family 。  可知 Kevin 经常和家人环游世 5)根据 So Kevin goes to help in the ZOO on the weekend. 可知 Kevin 周末去动物园,故填 the zoo 。 【点评】考查任务型阅读,首先读懂题意,然后从文中仔细寻找答案。 2.请仔细阅读关于五个人的基本情况,从 A-F 选项中选出适合各人所需书籍 的最佳选项。选项中有一项是多余选项。 A How to Learn Math B How to Teach English Well CHow to Communicate with Children D How to Be Healthy E How to Use the Internet F How to Cook Delicious Food 1) Mary is worried about her math. She doesnt know what to do. 2) Miss Lin is an English teacher. She wants to teach her students better. 3) Jenny is very interested in the Internet. She wants to know more about it. 4) Sandys parents are very busy. She w

您可能关注的文档

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档