广东教师招聘考试考试考前冲刺卷(7)(新版).docVIP

广东教师招聘考试考试考前冲刺卷(7)(新版).doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
广东教师招聘考试考试考前冲刺卷(7) 本卷共分为1大题50小题,作答时间为180分钟,总分100分,60分及格。 严格遵守考试纪律,维护考试秩序! 一、单项选择题(共50题,每题2分。每题的备选项中,只有一个最符合题意) 1.(C) In paragraph 3, We gave London to each other probably means(). A. our exploration of London was a memorable gift to both of us B. we were unwilling to tear ourselves away from London C. our unpleasant feeling about London disappeared D. we parted with each other in London 参考答案:A [解析] 考查推断和理解引申意义的能力。从第三段第二句可以看出,他们持有同样的看法。如果他们不走遍(explore)整个伦敦城,他们就不会开心。从本段的最后一句看出,他们不停地在这座城市里散步,直到他们的失望感消失,才各自离开。 2.(D) As indicated in this passage, with so many good claims, the consumers(). A. are becoming more cautious about the products they are going to buy B. are still not willing to pay more for products with green labeling C. are becoming more aware of the effects different products have on the environment D. still do not know the exact impact of different products on the environment 参考答案:D [解析] 由第四段“While many good and useful claims are being made,it is clear there is a long way to go in ensuring shoppers are adequately informed about the environmental impact of products they buy。”可知主要意思为:顾客对所购买商品的环境影响并没有充足的认识。对比四个选项,D的说法与此一致。 3.(A) In Bargh’s experiment, the students were asked to(). A. evaluate someone’s personality B. write down their hypotheses C. fill out a personal information form D. hold coffee and cold drink alternatively 参考答案:A [解析] 细节理解题。由“the students were asked to rate the personality of’Person A’based on a particular description.”一句可知。 4.One afternoon, my son Adam asked me, Are all people the same even if they are different in color I thought for a minute, and then I said, I’ll explain,(1)you can just wait until we make a quick stop at the grocery store. I have something (2) to show you. At grocery store, we bought some apples-red, green and yellow ones. Back home, I told Adam, It’s time to(3) your question. I put one apple of each type on the table. Then I looked at Adam, who had a (4) look on his face.People are like apples. They come in all differe

文档评论(0)

文海网络科技 + 关注
官方认证
服务提供商

专业从事文档编辑设计整理。

认证主体邢台市文海网络科技有限公司
IP属地北京
统一社会信用代码/组织机构代码
91130503MA0EUND17K

1亿VIP精品文档

相关文档