2022河南英语中考总复习--语篇题型组合训练(试题、含解析).docxVIP

2022河南英语中考总复习--语篇题型组合训练(试题、含解析).docx

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
— PAGE 36 — 2022河南英语中考总复习--语篇题型组合训练 组合训练一 一、选择型阅读 Dear Nicole, How are you?Do you enjoy your summer holiday?I’m sure you do. It’s been two weeks since I returned to New Zealand, but I’m still thinking of the exciting city life in Hong Kong. In New Zealand, life is totally different. I miss the delicious sweet soup so much. The weather has been bad these days. Yesterday I got a cold and didn’t go to school today. I hate taking medicine but I have to take it. I must get well soon because I will have tests on science and geography next week. I must prepare for the tests this time so that I won’t fail again. I remember that you like our local hand cream(护手霜), but it is quite expensive in Hong Kong. I bought you some last weekend and I am sending it to you. It’s much cheaper here than in Hong Kong. It’s almost the end of August. It’s time to pack(收拾)your school bag and get ready for the new school term. Take good care. With love, Judy 1.Judy thinks that life in Hong Kong is   .?                   A.boring    B.exciting C.useful    D.powerful 2.What does Judy miss about Hong Kong? A.The stadium.    B.The zoo. C.The sweet soup.    D.The school. 3.What will Judy do next week? A.She will go to hospital. B.She will go shopping. C.She will have a picnic. D.She will have tests on science and geography. 4.If the hand cream costs $45 in New Zealand, it might cost   in Hong Kong.? A.$70    B.$45 C.$40    D.$30 5.When does Judy write the letter? A.In May.    B.In June. C.In July.    D.In August. 答案  语篇解读 本文是一封Judy写给Nicole的信。信中主要讲述了Judy从香港回到新西兰之后发生的一些事情。 1.B 细节理解题。由第二段中的but I’m still thinking of the exciting city life in Hong Kong可知,Judy认为在香港的生活是令人兴奋的,故答案为B项。 2.C 细节理解题。由第二段中的I miss the delicious sweet soup so much.(我非常想念美味的甜汤。)可知答案为C项。 3.D 细节理解题。由第三段中的I must get well soon because I will have tests on science and geography next week. 可知,下周Judy将会参加科学和地理测试。故答案为D项。 4.A 推理判断题。由第四段中的It’s much cheaper here than in Hong Kong. 可知,新西兰的护手霜比香港的便宜得多。那么香港的护手霜要比新西兰的贵很多,故答案为A项。 5.D 细节理解题。由最后一段中

文档评论(0)

会吗教育 + 关注
实名认证
文档贡献者

教师资格证持证人

小初高教学资源整理,资料皆可编辑

领域认证该用户于2023年02月23日上传了教师资格证

1亿VIP精品文档

相关文档