- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
英语七年级英语下册阅读理解训练
一、七年级英语下册阅读理解专项目练习(含答案解析)
1.阅读理解
An Englishman shows a foreign visitor around London. What is that strange building? asks the visitor. Thats the Tower of London. I see. How long did it take to build it? About 20 years. In my country, we can build it in 20 months, answers the visitor. A short time after that they come to St. Pauls Cathedral (圣保罗大教堂) . Very interesting, says the visitor. How long did it take to build it? About forty years. In my country we can finish it in forty days, says the visitor. This goes on all day. They visit most of the best known buildings in the city. Every time they see a new one, the visitor always asks the same question. Then he always answers that they can do the same thing much faster in his country. At last, the Englishman gets angry with the visitor but he tries not to show it. At last they come to the House of Parliament and the visitor asks his usual question What is that? The Englishman answers I dont know. It wasnt there last night.
(1) The visitor says that in his country it would take them to build St. Pauls Cathedral.
A. more than half a year B. less than 2 months C. 20 years D. 40 years
(2) The Englishman is very angry at the end of the day but he .
A. tries not to let the visitor know it
B. tries not to show the visitor around
C. has no time to tell the visitor
D. doesnt want to say anything
(3) What the Englishman said at last means he .
A. is sorry that there is no such a building before
B. can say nothing because he doesnt know anything about it
C. wants to give him a surprising answer
D. doesnt know the name of the building 【答案】 ( 1)B
(2)A
(3)C 【解析】 【分析】短文大意:一个英国人带领一个外国游客参观伦敦,每到一个地方,游 客都会问这个建筑花费多长时间修建的,然后总是说自己的国家花费更少的时间就能建 成。最后来到国会大厦的时候,游客又问了相同的问题,英国人说它是一夜建成的。
( 1)细节理解题。根据短文中 A short time after that they come to St. Pauls Cathedral (圣 保罗大教堂) . Very interesting, says the visitor. How long did it take to build it? About forty years. In my country we can finish it in forty days, says the visitor. 可知,来到圣
文档评论(0)