2012年12月大学英语六级(CET-6)参考答案(一).pdfVIP

  • 4
  • 0
  • 约3.94万字
  • 约 27页
  • 2021-11-22 发布于重庆
  • 举报

2012年12月大学英语六级(CET-6)参考答案(一).pdf

2012 年 12 月大学英语六级 (CET-6) 参考答案 Ⅰ【作文】 On Maintaining Trust Trustis crucial and indispensable in maintaining a relationship. Without trust, wecannot get along well with other people, let alone cooperate with them or gethelp from them. People are social animals. Without interacting with otherpeople, life would be dull and meaningless 。 Nowadays,the whole society is faced with “credit crisis ”. We become unwillingly tobelieve the governments, friends, colleagues and strangers. This poses a greatthreat to the building of a harmonious society. And sometimes, we even believedthat we might be deceived if we trust too much. But in our everyday life, if wedon’t trust other people, we could live in torment. Since trust is of greatsignificance, what should wedo to improve our sense of trust? First of all, wecannot lie to those who trust us. Secondly, it ’s never too late to apologize toothers for our mistakes. What ’s more, we should strike a trust balance between ourselves and others 。“Love all, trust a few, do wrong to none 。” should be our ultimate goal 。 Theperfect way to make a man trustworthy is to trust him, and to let him know thatyou trust him 。 Ⅱ【快速阅读】 1. 【线索词】announcement, US Federal Reserve C) 【定位】由线索词定位到第一段 The US Federal Reserve …was a clear invitation to Americans: Go out and borrow. 【精析】细节推断题。第一段介绍了美联储的新政策——低息贷款。文章中冒号 1 / 27 及破折号出现处一般为考查重点。第一段冒号后的内容”鼓励人们都去贷款”即为美 联储新政策的目的。 C)中的 get more bank loans 是对原文中 borrow 的同义转述, 故答案为 C)。 2. 【线索词】reluctant to take on more debt B) 【定位】由线索词定位到第三段第二句 But with unemployment high and those with jobs worried about k

您可能关注的文档

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档