冀教版九年级上册英语课件 期末专项训练 专项四 阅读理解专训.pptVIP

冀教版九年级上册英语课件 期末专项训练 专项四 阅读理解专训.ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
* * 冀教版九年级上 期末专项训练 专项四 阅读理解专训 1 2 3 4 答案呈现 C D A A 提示:点击 进入习题 (A) 1 2 3 4 D B C C (B) 1 2 3 4 A B D C (C) 1 2 3 4 C D C B (D) 1 2 3 A C D (E) A 1. Winter Olympics in 2022 will be very special because ______. A. it is the biggest Olympics B. all the countries will join in it C. green power will be used in all venues D. it will cost the most money C 【点拨】根据原文第一个框中句子Green power will be used in all venues (场馆) to reduce the pollution of the environment.可知答案。 2. When was Yang Liwei sent into space? A. In 2019. B. In 2016. C. In 2006. D. In 2003. D 【点拨】根据原文第二个框中句子Ever since China sent Yang Liwei into space, 18 years has passed.可知答案。 3. Mr. Green can’t use mobile payments on the Chinese mainland perhaps because ______. A. he doesn’t use the popular app B. he stays here too long C. he stays here too short D. his mobile phone wasn’t made in China A 【点拨】根据原文第四个框中句子Alipay is China’s main mobile payment company. The digital payment company just introduced an international version(版本)of its popular app.可知答案。 4. The writer writes the article to tell us ______. A. our motherland has shown its strength in many areas B. why China’s Yutu-2 has started its trip C. Sichuan University is famous for China’s science fiction D. foreign visitors should use Alipay’s popular app A 【点拨】根据原文第一段中句子China is a rapidly developing country. We can see our motherland has shown its strength in many areas from the four pieces of news below.可知答案。 B 1. According to the passage, life of the virus for the common cold could be ______. A. easy B. lucky C. dangerous D. difficult D 【点拨】根据原文最后一段中句子It’s impossible to give him a cold! So I have to give up and I’m moving to another school.可知答案。 2. The underlined word “his” in the passage refers to _____. A. Sam’s B. Bill’s C. Harry’s D. Bill’s friend’s B 【点拨】原句为:Unluckily, the mucus (粘液)

文档评论(0)

152****3933 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档