端州区第二中学高中英语 单元素养检测三Unit 3 Fasterhigherstronger含解析外.docVIP

  • 7
  • 0
  • 约5.18万字
  • 约 40页
  • 2022-08-10 发布于云南
  • 举报

端州区第二中学高中英语 单元素养检测三Unit 3 Fasterhigherstronger含解析外.doc

单元综合检测(三) Ⅰ.阅读理解(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分) A Ole Miss is the states largest university and is ranked among the nations fastest-growing institutions.Journey farther and challenge yourself with the University of Mississippi Pre-College Programs to discover your interest,gain real college experiences,and make life-changing friendships. Certified educational professionals and University of Mississippi instructors help with student-driven explorations of environmental science,engineering,and more.Financial aid is available for students with academic talent and financial need. What draw teens to our program? Students from all over the US and all over the world join us every summer to: ·Explore interest in the sciences,arts,and humanities that might one day lead to careers. ·Challenge themselves academically in the company of talented peers and instructors. ·Learn how to fit into college life on the University of Mississippis beautiful campus near the historic town of Oxford,Mississippi. ·Become eligible(符合条件的)for select scholarships to the University of Mississippi,available only to Pre-College Program participants. What type of teen attends our program? Participants are those who will go to college soon.They all share a love of learning and a desire to acquire experience in studying at a top national university. Whats a typical day like? Schedules change with the program theme and type,but all days end with community activities led by undergraduate peer advisors.For Summer College participants,weekend trips include visits to Memphis,Birmingham,and Atlanta. What should participants expect to learn from our program? Students will leave with greater confidence in their ability to navigate(指引方向) college and a stronger sense of where their talents might lead them. 【语篇解读】 本文是一篇应用文。文章主要介绍了密西西比大学暑期预科项目的相关内容。 1.What can participants do in the program? A.Apply for financial aid. B.Choose their career. C.Find their interest. D.Meet old friends. C [细节理解题。根据第一段“...to discover your inte

您可能关注的文档

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档