- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
素养阅读系列课件 课标话题--《文化娱乐》篇 读有所获 练有所得 思有所悟 视野拓展 “I love dancing at home but I’m new to Street Dance or Break Dance(霹雳舞). I am not sure if I can do it well. Is it hard?” Mary asks her good friend Anna. The 14-year-old girl often feels bored at home. Her parents are worried about her. These days Anna asks Mary to watch DVDs about Street Dance. Mary becomes interested in it. “Don’t worry. I’m sure you can dance well. If you come to my home every day, you will dance as well as me,” Anna tells Mary. 读有所获 练有所得 思有所悟 视野拓展 “My daughter becomes outgoing(外向的) now. She likes to dance with you. And she wants to make more friends. Thank you,” Mrs Smart says to Anna. Mike loves Street Dance and wants to learn all the street styles. He wants to become an all-round Street Dancer. Anna comes to Mike’s home every weekend. “Do you want to know my cousin Mike? He is a great dancer,” Anna asks Mary. “Of course, to become a great dancer is my dream. I think Mike likes to help us,” Mary answers happily. 读有所获 练有所得 思有所悟 视野拓展 Which of the following is TRUE according to the first paragraph? A. Mary is good at Street Dance. B. Anna often feels bored at home. C. Mary often watches DVDs about Street Dance. D. Mary’s parents are worried about Anna. 答案: C 细节理解题。根据第一段的These days Anna asks Mary to watch DVDs about Street Dance.可知,玛丽最近经常看有关街舞的视频,因此C项正确。 答 案 解 析 1 读有所获 练有所得 思有所悟 视野拓展 What does Anna want Mary to do every day? A. To learn Street Dance with her. B. To stay at home. C. To listen to music at home. D. To help her with Street Dance. 答案:A 细节理解题。根据第二段可知,安娜想让玛丽到她家里一起学习街舞。因此A项正确。 答 案 解 析 2 读有所获 练有所得 思有所悟 视野拓展 From the third paragraph we can infer(推断) that _____. A. Mary becomes shy now B. Mary’s parents are thankful to Anna C. Mary’s parents want to learn Street Dance D. Mrs Smart is Anna’s aunt 答案:B 推理判断题。第三段提到玛丽现在变得性格外向了,也愿意交朋友了,结合Thank you可以推测出,玛丽的父母很感激安娜。因此B项正确。 答 案 解 析 3 读有所获 练有所得 思有所悟 视野拓展 Why does Anna go to Mike’s home? A. To have a party. B. To finish her homework. C. To teach him Street Dan
您可能关注的文档
- 05-中华盛世(尊享版)终身寿险费率表.pdf
- 02-中华红(铂金版)年金保险条款.pdf
- 02-中华新生活养老年金保险(优享版)条款.pdf
- 05-中华新生活养老年金保险(优享版)费率表.pdf
- 05-中华聚惠福年金保险费率表.pdf
- 06-中华聚惠福年金保险现金价值全表.xlsx
- 07-中华怡欣重大疾病保险产品说明书.pdf
- 05-中华怡欣重大疾病保险费率表.pdf
- 06-中华怡欣重大疾病保险现金价值全表.xlsx
- 素养与情操——美术鉴赏的意义 课件.pptx
- 工会代表大会运行规则及十大制度解读.docx
- 法院合同法案例分析与学习笔记.docx
- 医疗急救口头医嘱管理流程制度.docx
- 幼儿园科学实验教学设计案例.docx
- 2025秋九年级英语全册Unit2Ithinkthatmooncakesaredelicious课时3SectionAGrammarFocus_4c习题课件新版人教新目标版.pptx
- 2025秋九年级英语全册Unit5WhataretheshirtsmadeofSectionA合作探究二课件新版人教新目标版.pptx
- 2025秋九年级英语全册Unit2Ithinkthatmooncakesaredelicious课时4SectionB1a_1d习题课件新版人教新目标版.pptx
- 2025秋九年级英语全册Unit1Howcanwebecomegoodlearners课时3SectionAGrammarFocus_4c习题课件新版人教新目标版.pptx
- 2025秋九年级英语全册Unit5Whataretheshirtsmadeof课时4SectionB1a_1e课件新版人教新目标版.pptx
- 2025秋九年级英语全册Unit3Couldyoupleasetellmewheretherestroomsare课时3SectionAGrammarFocus_4c课件新版人教新目标版.pptx
原创力文档


文档评论(0)