上海市小升初英语阅读理解训练10题附答案解析.docVIP

上海市小升初英语阅读理解训练10题附答案解析.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
上海市小升初英语阅读理解训练10题附答案解析 1. Im a school girl. My brother and I are twins. We are both at school. We like school. My parents are both teachers. They work hard. My brother and I study at No. 1 Middle School. There are twenty-five boys and eighteen girls in our class. We go to school from Monday to Friday. We have no classes on Saturday and Sunday. We usually get up at six. We come to school at seven oclock. Classes begin at eight. We have four lessons in the morning and two in the afternoon. We have lunch at fifteen past twelve. At three fifty we have sports. We study Chinese, Maths, English, History, Politics and other lessons. We like Chinese. We like English, too. Some of us are good at it. We go home at five oclock. We have supper at six oclock. We do our homework at seven every evening and go to bed at half past nine, but sometimes we go to sleep at about ten. 1.My brother is __________ and I am ___________. A.a worker; a student B.a student; a worker C.a student; a teacher D.a student; a student 2.We have ____________ at fifteen past twelve. A.breakfast B.lunch C.supper D.dinner 3.We begin to do our homework from ________ to ___________ every evening. A.Monday; Friday B.seven; half past nine C.school; home D.six; eight 4.There are __________ boys and _________ girls in our class. A.eighteen; twenty-five B.some; any C.twenty five; eighteen D.many; much 5.Do they often have sports in the morning or in the afternoon? A.Yes, they do. B.No, they dont. C.In the morning. D.In the afternoon. 6.What subject do they like and what subject are they good at? A.Chinese and maths. B.Maths and English. C.History and politics. D.Chinese and English. 【答案】 1.D 2.B 3.B 4.C 5.D 6.D 【解析】 【分析】 短文大意:本文是记叙文,作者介绍了自己的家庭信息、班级信息、课程信息和日常生活作息。 1.题意:我哥哥是一名学生,我是一名学生。 细节理解题。根据Im a school girl. My brother and I are twins. We are both at school.可知兄妹俩都是学生,故选D。 2.题意:我们在12点15分吃午饭。 细节理解题。根据We have lunch at fifteen past twelve.可知他们在12点15分吃午饭,故选B。 3.题意:我们每天晚上7点到9点半做作业。 细节理解题。根据We do our homework at se

您可能关注的文档

文档评论(0)

183****9774 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档