- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Nicolette Iribarne, a Californian soccer player, has discovered a way to spread hope through soccer. He created a foundation to provide poor children with not only soccer balls but also a promising future. Next time you play your favorite game or sport, think about why you enjoy it, what skills are needed, and whether these skills will help you in other aspects of your life. 1. Through playing hide-and-seek, children are expected to learn to ___ . A. be a team leader B. obey the basic rules C. act as a grown-up D. predict possible danger 1.B细节理解题。第一段的Following the rules ...和第二段的 ...teach children some of the basic rules可知答案。 2. The underlined part in Paragraph 2 probably means that games can ___. A. describe life in an exciting way B. turn real-life experiences into a play C. make learning life skills more interesting D. change people’s views of sporting events 2.C推理判断题。根据划线部分的意思:游戏使学习变成令人兴奋的戏剧, 可以推出答案。 3. According to the passage, why is winning Olympic medals so encouraging? A. It inspires people’s deep love for the country. B. It proves the exceptional skills of the winners. C. It helps the country out of natural disasters. D. It earns the winners fame and fortune. 3.A推理判断题。从第四段第一句话Many sports encourage …the Olympic Games ...可推出。 4. Iribarne’s goal of forming the foundation is to ___ . A. bring fun to poor kids B. provide soccer balls for children C. give poor kids a chance for a better life D. appeal to soccer players to help poor kids 4.C细节理解题。倒数第二段He created a foundation to provide poor children with not only soccer balls but also a promising future可知答案。 5. What can be inferred from the passage? A. Games benefit people all their lives. B. Sports can get all athletes together. C. People are advised to play games for fun. D. Sports increase a country’s competitiveness. 5.A主旨大意题。全文主要谈论games对人的一生都有益。 难句理解 People who watch the event wave flags, knowing that a gold medal is a win for an entire country, not just the athlete who earned it. 结构分析:本句是一个比较难理解的句子, 句子的
您可能关注的文档
- 碧桂园:我们现在怎样做父母(刘良华报告).ppt
- 毕业作品集.ppt
- 毕业设计周记录表.ppt
- 毕业论文撰写指导方法.ppt
- 毕业班心理辅导之考试焦虑的缓解.ppt
- 必修一专题一第四节专制时代晚期的政治形态.ppt
- 必修一第五单元从马克思主义到社会主义制度的建立上课版.ppt
- 必修五 unit4 language points.ppt
- 必修五 Unit 14.ppt
- 必修四三角函数y=Asin(wx+φ)的图象1.ppt
- 第9课《从百草园到三味书屋》课件 统编版语文七年级上册.pptx
- 第1课《消息二则》课件 统编版语文八年级上册.pptx
- 第19课《大雁归来》课件 统编版语文七年级上册.pptx
- 第1课《邓稼先》课件 统编版语文七年级下册.pptx
- 第13课《纪念白求恩》课件 统编版语文七年级上册.pptx
- 第19课《中国石拱桥》课件 统编版语文八年级上册 (3).pptx
- 第5课《一着惊海天——目击我国航母舰载战斗机首架次成功着舰》 统编版八年级上册.pptx
- 第19课《中国石拱桥》课件 统编版语文八年级上册 (1).pptx
- 2026年中考复习:《经典常谈》课件.pptx
- 第8课《〈世说新语〉二则》课件 统编版语文七年级上册.pptx
最近下载
- 2025年广西声乐艺考题目及答案.doc VIP
- T-ZJASE024-2024呼吸阀定期校验规则.pptx VIP
- State Grid Green Energy 全国公共机构节约能源资源综合信息平台(管理机构版) 用户手册.pdf
- 欠款车辆抵押协议书.docx VIP
- 一种PMI泡沫材料及其制备方法和应用.pdf VIP
- 2025年中小学教师职业心理健康测试题.docx VIP
- 半小时漫画中国史分享----好书推荐精品课件.pptx VIP
- T∕CAAMTB 28-2021 旅居车辆标志和安全要求.pdf
- T_CPQS A0053-2025 乘用车转向灵巧性测试方法.docx VIP
- 六年级有关解方程的应用题专项练习.docx VIP
原创力文档


文档评论(0)