(状元之路)2014-2015学高中英语 单元测评(五) 新人教版必修4.docVIP

(状元之路)2014-2015学高中英语 单元测评(五) 新人教版必修4.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
单元测评(五)  (时间:90分钟 满分:110分) 第一部分 阅读理解(共两节;满分30分) 第一节 (共10小题;每小题2分,满分20分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 A Every time I lost a tooth I would put it under my pillow at night. The next morning I would wake up to find two coins replacing my tooth. Then Id wonder about the tooth fairy (牙齿精灵) all day. “Mom, where do you think the tooth fairy lives? What does she do with the teeth she collects?” My mom said she didnt know. She only knew that the tooth fairy took the tooth away while we were sleeping and left us some money under our pillow. But I wanted to find out. So I think it was a good thing that I would lose another tooth. The plan was to stay up all night and question the tooth fairy when she showed up. That night I lay quietly in my bed, growing sleepy as the night went on. Moments later, I felt that someone was close to me. Through my half-opened eyes, I didnt see any feet, but I knew it was the tooth fairy. I watched her run around and fly right out of my room. She was wearing a shiny green dress. After she left, I immediately felt under my pillow. There were two coins. I had never even felt my pillow move. I wondered if she used magic. As I got older, I learned from my teachers that the tooth fairy didnt exist. It was just a mythical figure (神话人物) of early childhood. I kind of thought it was, but how could I see the tooth fairy fly that night? Then one night my mom came into my room to check on me. The moonlight was bright that night and it shone through my window right on her shiny green nightdress. Right then I knew deep down that my mom was the tooth fairy. 语篇解读 本文是记叙文。作者回忆了小时候一段关于牙齿精灵的趣事。 1.As a young girl, the author ________. A. was afraid of the tooth fairy B. was interested in the tooth fairy C. knew where the tooth fairy lived D. doubted if the tooth fairy existed 答案与解析 B 细节理解题。根据第一段中的“Then Id wonder about the tooth fairy all day”可知,作者小时候对牙齿精灵很感兴趣。 2.The author thought it was a good thing for her to lose another tooth because ________. A. she could g

您可能关注的文档

文档评论(0)

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档