英语优秀教案(人教版):选修十优秀资料 典题精讲(Unit 4 Learning efficiently).docVIP

英语优秀教案(人教版):选修十优秀资料 典题精讲(Unit 4 Learning efficiently).doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
英语优秀教案(人教版):选修十优秀资料 典题精讲(Unit 4 Learning efficiently)

典题精讲 经典例题 阅读理解 2005福建高考Eight Days from just £299Departs May-October 2005 Includes: ●Return flights from 8 UK airports to Naples ●Return airport to hotel transport ●Seven nights’ accommodation 3★ Hotel Nice ●The services of guides ●Government taxes Join us for a wonderful holiday in one of Europe’s most wonderful corners.Long a favorite with holidaymakers—indeed the ancient Romans called the area “happy land”—this simply attractive coastline of colorful towns,splendid views and the warm Mediterranean Sea is a perfect choice for a truly memorable holiday! Choose between the peaceful traditional village of Sant Agata,set on a hillside six miles from Sorrento,or the more lively and well-known international resort(旅游胜地)town of Sorrento,with wonderful views over the bay of Naples. Breathtaking scenery and famous sights everywhere.From the legendary Isle of Capri to the haunting ruins of Pompeii,and from the unforgettable “Amalfi Drive” to the delightful resorts of Positano,Sorrento and Ravello,the area is a feast for the eyes!Should you choose to join us,we know that you will not be disappointed! With a choice of hotels,and optional excursions(旅游线路)including Capri,Pompeii and the “Amalfi Drive”,this is a truly unmissable holiday. *Price based on two tourists sharing a twin/double room at the Hotel Nice. Like to know more?Then telephone Newmarket Air Holidays Ltd on:0845-226-7766(All calls charged at local rates). 1.All the following are included in the price of £299 EXCEPT _________. A.transport between the airport and the hotel B.telephone calls made by tourists C.the services of guides to tourists D.double rooms for every two tourists 答案:B  思路解析:细节理解题。在开始部分,可找到“Return airport to hotel transport”和“The services of guides”,排除A、C两项;在文章最后“Price based on two tourists sharing a twin/double room at the Hotel Nice”,可排除D项。 2.What is the purpose of the passage? A.To invite people to take a breath in the bay of Naples. B.To advise people to telephone Newmarket

您可能关注的文档

文档评论(0)

cby201601 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档