- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
Ijooyi大学英语四级备考选择题 2.doc
生命是永恒不断的创造,因为在它内部蕴含着过剩的精力,它不断流溢,越出时间和空间的界限,它不停地追求,以形形色色的自我表现的形式表现出来。--泰戈尔Unit 1 Part 9 Vocabulary and Structure
Directions: Choose the best answer from the four choices marked A, B, C and D.
1. Id like to take __________ of this opportunity to thank all of you for your efforts.
A. profit
B. benefit
C. occasion
D. advantage
Correct answer: D
2. In copying this paper, be careful not to leave __________ any words.
A. out
B. alone
C. off
D. behind
Correct answer: A
3. When doing the wash, it is important to _______ white and colored clothing.
A. compare
B. separate
C. establish
D. contrast
Correct answer: B
4. We finally __________ an agreement after a lot of hard argument.
A. reached
B. did
C. arrived
D. drove
Correct answer: A
5. It is desirable that the airplane ___________ as light as possible.
A. is
B. were
C. be
D. had been
Correct answer: C
6. We came finally __________ the conclusion that she had been telling lies all the time.
A. of
B. into
C. to
D. at
Correct answer: C
7. I am not used to speaking _________ public.
A. in
B. at
C. on
D. to
Correct answer: A
8. He didnt live up to __________ had been expected of him.
A. what
B. which
C. that
D. all
Correct answer: A
9. She did not feel ____________ going out, as she had a slight headache.
A. about
B. like
C. after
D. for
Correct answer: B
10. The price of gold rose again, partly __________ news about the war.
A. result in
B. go with
C. because
D. due to
Correct answer: D
11. Responsibilities ____________ becoming a father.
A. charge for
B. go with
C. save for
D. go through
Correct answer: B
12. If you __________ in your payment for the house again, you may get thrown out.
A. fall behind
B. account for
C. charged for
D. come to
Correct answer: A
13.
文档评论(0)