【Ks5u首发】【优化方案】2014-2015学年高一下学期英语(人教版必修三)Unit2SectionⅢ课时作业 Word版含答案.docVIP

【Ks5u首发】【优化方案】2014-2015学年高一下学期英语(人教版必修三)Unit2SectionⅢ课时作业 Word版含答案.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
【Ks5u首发】【优化方案】2014-2015学年高一下学期英语(人教版必修三)Unit2SectionⅢ课时作业 Word版含答案

Ⅰ.阅读理解A Healthy Habits,Healthy Body Feel tired lately?Has a doctor said he couldn’t find anything wrong with you?Perhaps he sent you to a hospitalwrong with you.Then,consider this:you might be in a state of subhealth 亚健康 .Organization,over 45 percent of subhealthy people are middle-aged or elderly.The percentage is even higher among people who work in management positions as well as students around exam-weeks. Symptoms 症状 include a lack of energy 压抑 slow reactions,insomnia 失眠 vitamins and trace elements that are important to the body. Nutrition 营养 experts point out that it is not good to eat too much at one meal because it may cause unhealthy changes in the digestive system 消化系统 .They also say that a balanced diet is very helpful in avoiding subhealth.【解题导语】 本文介绍了亚健康的症状、原因及对策。ubhealth,you should go to see a doctor and buy some medicine. C.When you are in a state of subhealth,you should have yourself examined in foreign countries. D.When you are in a state of subhealth,you should find out the reasons and relax yourself. 解析:选D。细节理解题。根据全文及第五、六段可知处于亚健康状态不是待在家里、不是去看医生、也不是到国外去检查而是应该找到D。________.t their living hopes C.they have more pressure in life and work D.they begin to get older 解析:选C。推理判断题。根据第四段及常识可推知中年人易处于亚健康状态是因为来自生活和工作的压力更大故选C。should________.take more medicine 解析:选C。细节理解题。根据倒数第三段The key to preventing and recovering from subhealth...is to form good living habits...可知答案为C。d word“alternate”in this passage is closest in meaning to________.A.arrange by turns    B.cause to take place解析:选A。词义猜测题。alternate work and rest“轮流工作和休息”。B 2014·奉新一中高一下学期期中 Many facts suggest that children are overweight and the situation is getting worse 责备 the fact that we are surrounded by shops selling unhealthyThere is another argument that blames parents for allowing their children to become overweight.I agree with this,because good eating habits begin early in life,long before children start to visit fast food shops.If children are given fried chicken and chocolate rather than healt

您可能关注的文档

文档评论(0)

cjl2016001 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档