大学英语3)Quiz B-3-2.docVIP

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
名称 B)Quiz B-3-2 状态 已完成 分数 得 50 分,满分 50 分 说明问题 1 得 1 分,满分 1 分 What’s the motive behind buying lottery tickets according to the writer所选答案: C. The idea of acquiring great sums of wealth with very little effort.问题 2 得 1 分,满分 1 分 Which of the following is the reason that started John’s quest for wealth所选答案: B. An ancient document believed to uncover a mysterious formula for acquiring wealth.问题 3 得 1 分,满分 1 分 Where did John find the ancient document所选答案: D. In the local newspaper.问题 4 得 1 分,满分 1 分 What contributed to John’s not developing his hidden talent for languages所选答案: B. His laziness.问题 5 得 1 分,满分 1 分 After he figured out the code of the language, John ___________.所选答案: C. began to decipher the ancient text.问题 6 得 1 分,满分 1 分 The ancient text stated that the seeker of wealth must place ___________ in each of the holes in the statue.所选答案: A. precious gems问题 7 得 1 分,满分 1 分 How did John feel when the eight gems that he had inserted into each of the holes in the statue turned to stone所选答案: B. He was terribly disappointed and felt he had been on a fool’s errand for the last five years.问题 8 得 1 分,满分 1 分 John thought that 1.2 million dollars was a really great investment because ___________.所选答案: B. he possessed a luxury apartment and ran a company as a reward for his hard work问题 9 得 1 分,满分 1 分 All of the following statements are TRUE except the statement that ___________.所选答案: D. as a matter of fact, John was not a wise man as he lost 1.2 million dollars问题 10 得 1 分,满分 1 分 It can be inferred from the text that ___________.所选答案: D. only through diligent work can one acquire wealth问题 11 得 1 分,满分 1 分 The President of the recently-established enterprise firmly believed that once its business got started, the money would be __________.所选答案: A. rolling in问题 12 得 1 分,满分 1 分 Tax __________ have been very effective in encouraging people to save or invest more of their income.所选答案: B. incentives问题 13 得 1 分,满分 1 分 Your fir

文档评论(0)

exianwhan + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档