- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
1. -- How are you today?
--___________, thank you.
A:Fine
B:Good
C:Nice
D:Great
答案: A
2. --Excuse me, could you tell me how to get to the post office?
-- _____________.
A:You cant miss it
B:I dont know
C:No, I cant
D:Sorry, but I am a stranger here myself
答案: D
3. - _______
- You too!
A:Merry Christmas!
B:What a beautiful day!
C:Help yourself!
D:Its very kind of you!
答案: A
4. Good-bye for now.
- _________
A:The same to you.
B:Thats OK.
C:See you.
D:Long time no see.
答案: C
5. How do I get to the cinema?
- _________
A:Its very far.
B:Yes, there is a cinema near here.
C:Its well known.
D:Go down this street and turn left.
答案: D
6. --What does your father do?
-- ___________.
A:He is cleaning the street
B:He is forty
C:He is a farmer
D:He is all right
答案: C
7. - Is it possible for you to work late tonight?
- _______
A:I like it.
B:Ill do that.
C:Id love to.
D:I think so.
答案: D
8. -- May I use your bike for a moment?
-- ________
A:Its well.
B:It doesnt matter.
C:By all means.
D:I have no idea.
答案: C
9. -- Congratulations! You won the first prize in todays speech contest.
-- ________
A:Yes, I beat the others.
B:No, no, I didnt do it well.
C:Thank you.
D:Its a pleasure.
答案: C
10. - How are you, Bob?
- _______
A:How are you?
B:Im fine. Thank you.
C:How do you do?
D:Nice to meet you.
答案: B
11. -- Would you like to go to the concert with us this evening?
-- ________
A:No, I already have plans.
B:Id love to, but Im busy tonight.
C:No, I really dont like being with you.
D:Im ill, so I shouldnt go out.
答案: B
12. - What would you like to have, meat or fish?
- _____________________.
A:Either will do
B:Yes, I like meat
C:Yes, I like fish
D:No, they are not my favorite
答案: A
13. - Do you mind my smoking here?
- _______
A:No, thanks.
B:Yes, I do.
C:Yes. Id rather not.
D:Good idea.
答案: B
14. -Welcome to Beijing!
-_____________
A:Thank you.
B:Oh, good.
C:
您可能关注的文档
最近下载
- 孝德与感恩(孝文化讲坛).pptx VIP
- 地下消防水池开挖专项施工方案.docx VIP
- 人工智能在小学数学个性化作业设计中的应用研究教学研究课题报告.docx
- 五上英语每日一练小纸条(含答案11页).pdf VIP
- Unit 3 Yummy food(Wrap up)外研版(三起)(2024)英语三年级下册.pptx VIP
- 近五年黑龙江省中考数学真题及答案2023.docx VIP
- 2022病毒疣基层诊疗指南.pdf VIP
- 大学物理化学第四版课程课件:第6章化学平衡.pptx VIP
- 中国体癣和股癣诊疗指南(基层实践版2022).docx VIP
- 张昕-行政组织学-第八章行政组织变革.pptx VIP
文档评论(0)