2014届高考英语二轮复习课件(湖南用) 专题四阅读理解第3讲推理判断题.pptVIP

2014届高考英语二轮复习课件(湖南用) 专题四阅读理解第3讲推理判断题.ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
第3讲 推理判断题 A (2012·湖南高考)Byrons Pool Many stories surround Lord Byrons time as a student of Cambridge University.Arriving in 1805,he wrote a letter complaining that it was a place of “mess and drunkenness”.However,it seems as though Byron did manage to pass the time pleasantly enough.Im not just talking about the pet bear he kept in his rooms.He spent a great deal of time walking in the village. It is also said that on occasion Byron swam naked by moonlight in the lake,which is now known as Byrons Pool.A couple of miles past Grantchester in the south Cambridge shire countryside,the pool is surrounded by beautiful circular paths around the fields.The cries of invisible birds make the trip a lovely experience and on the way home you can drop into the village for afternoon tea.If you dont trust me,then perhaps youll take it from Virginia Woolf—over a century after Byron,she reportedly took a trip to swim in the same pool. 1.We can infer from the passage that Byron seemed ________. A.to fear pet bears B.to like walking C.to be a heavy drinker D.to finish university in 1805 【解析】 推理判断题。A选项中的pet bears在文中有所提及,但并不涉及拜伦害怕它的问题;B选项提到拜伦可能喜欢步行,从文中“He spent a great deal of time walking in the village.”一句得出;C选项谈到拜伦可能是一个酗酒之人,但文中并未提到拜伦饮酒,而是说他抱怨此处的酗酒;D选项中的1805年并非拜伦大学毕业的时间,而是他来到这个小村庄的时间。 【答案】 B B (2012·江西高考)... Yet some people wonder if the revolution in travel has gone too far.A price has been paid,they say,for the conquest(征服)of time and distance.Travel_is_something_to_be_enjoyed,not_endured(忍受).The boat offers leisure and time enough to appreciate the ever-changing sights and sounds of a journey.A journey by train also has a special charm about it.Lakes and forests and wild,open plains sweeping past your carriage window create a grand view in which time and distance mean nothing.On board a plane,however, there is just the blank blue of the sky filling the narrow windows of the airplane.The soft lighting,in-flight films and gentle music make up the only world you know,and the hour pro

您可能关注的文档

文档评论(0)

dyx0821 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档