2014届高考英语二轮复习课件(湖南用) 专题四阅读理解第4讲词义猜测题.pptVIP

2014届高考英语二轮复习课件(湖南用) 专题四阅读理解第4讲词义猜测题.ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
第4讲 词义猜测题 A (2013·新课标全国卷Ⅱ) … The CRFs produce is “green”,made within the country and divided into 10 lines,with the Alcohol Series being the most popular.The Exotic Series—with Sichuan pepper(辣椒),red bean(豆),cheese and other flavors—also does well and is fun to taste.And for chocolate_snobs, who think that they have a better knowledge of chocolate than others,the Connoisseur Series uses cocoa beans from Togo,Cuba,Venezuela,and Ghana,among others. 1.The words “chocolate snobs” in Paragraph 3 probably refer to people who________. A.are particular about chocolate B.know little about cocoa beans C.look down upon others D.like to try new flavors 【解析】 词义猜测题。根据chocolate snobs后面的定语从句who think that they have a better knowledge of chocolate than others,the Connoisseur Series uses cocoa beans from...可知,这些人对制作巧克力的原料很挑剔,所以选A项。B.“对可可豆了解很少”;C.“瞧不起别人”;D.“喜欢尝试新口味”。 【答案】 A B (2012·重庆高考)... There are no obvious limits to the escalation of demands for quality.For example,Porsche,a famous car producer,has a model which was considered perhaps the best sports car on the market.Priced at over $120,000,it handles perfectly well and has great speed acceleration.But in 2004,the producer introduced some changes which made the model slightly better in handling and acceleration.People who really care about cars find these small improvements exciting.To get them, however,they must pay almost four times the price. ... 2.What does the underlined word“escalation”in Paragraph 4 probably mean? A.Understanding.    B.Increase. C.Difference. D.Study. 【解析】 词义猜测题。根据下文的例子,跑车一直在改进,以及“People who really care about cars find these small improvements exciting.”可知,escalation应该有与improvements相近的意义,故increase与escalation意思相同。 【答案】 B C (2012·浙江高考)Easter(复活节)is still a great day for worship,candy in baskets and running around the yard finding eggs,but every year it gets quite a bit worse for bunnies. And no,not because the kids like to pull their ears.The culprit is climate change,and some researchers found that

您可能关注的文档

文档评论(0)

dyx0821 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档