新步步高英语(通用版)二轮专题复习与增分策略课件:专题1阅读理解第1讲细节理解题.ppt

新步步高英语(通用版)二轮专题复习与增分策略课件:专题1阅读理解第1讲细节理解题.ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
新步步高英语(通用版)二轮专题复习与增分策略课件:专题1阅读理解第1讲细节理解题

 Chatbot programs first appeared in the mid-1960s in the US.Driven by top tech companies,they are becoming smarter and more common.For instance,IBM’s latest artificial intelligence program served as an academic consultant at Australia’s Deakin University,answering students’ questions about course schedules and financial aid.Apple’s Siri and Amazon’s Alexa have been used as voice assistants who can read news,play music and even make jokes for their users.  These programs are expected to move beyond smartphones,into televisions,cars and living rooms,The New York Times pointed out.However,it may take decades before scientists develop a “Samantha”,the advanced chatbot seen in the fiction film Her.In the film,Samantha sparks a romantic relationship with her user played by US actor Joaquin Phoenix.Many viewers were enthusiastic about this fantasy of virtual soul mates. 语篇解读 本文介绍了人工智能程序的发展情况,列举了微信上的聊天程序大受欢迎,IBM的人工智能程序成为学术顾问,但是目前这种程序主要应用在智能手机上,人们期待它将来可以在手机以外的地方使用。 解析 4.What does the underlined part in Paragraph 2 mean?( ) A.She became a best seller. B.She became very powerful. C.She became a money maker. D.She became very popular. 解析 句意理解题。根据“...she became a big hit.Millions of young Chinese now exchange messages with her daily...”可知,她在微信上大受欢迎,中国很多年轻人都喜欢与她聊天,故选D。 √ 1 2 3 4 5 6 7 解析 5.Which of the following can Xiaoice do?( ) A.Do housework. B.Spread messages. C.Identify various photos. D.Read news to its users. 解析 细节理解题。根据第三段最后一句中的“...her ability to identify photos and send emojis...”可知,她可以分辨照片和发送表情符号,故选C。 √ 1 2 3 4 5 6 7 解析 6.Which company’s chatbot program can act as an academic consultant? ( ) A.Microsoft. B.IBM. C.Apple. D.Amazon. 解析 细节理解题。由题干中的“academic consultant”可定位至第四段中的“IBM’s latest artificial intelligence program served as an academic consultant”,由此可知,IBM的最新人工智能程序可以作为学术顾问,故选B。 √ 1 2 3 4 5 6 7 解析 推理判断题。根据最后一段第一句“These programs are expected to move beyond smartphones,into televisions,cars and living rooms...”可知,人们期待这些程序除了应用在智能手机上之外,也能应用在电视、

您可能关注的文档

文档评论(0)

***** + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档