高三英语一轮复习考点规范练:Unit1 Livingwithtechnology(牛津译林版选修7)Word版含解析.docVIP

高三英语一轮复习考点规范练:Unit1 Livingwithtechnology(牛津译林版选修7)Word版含解析.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
高三英语一轮复习考点规范练:Unit1 Livingwithtechnology(牛津译林版选修7)Word版含解析

考点规范练20(模块七 Unit 1)  考点规范练第40页 ? .阅读理解 Trees take years to grow,sometimes centuries!Shubhendu Sharma has found a way to grow native forests anywhere in the world.The six-part process was improved after Sharma learned the ins and outs of producing healthy trees from Akira Miyawaki,an award-winning botanist(植物学家) who has planted over 40 million trees around the world. The two met while Sharma was working at Toyota,when Miyawaki was appointed to plant a forest for a car company.After volunteering with Miyawaki,Sharma quit his job to take on a new career path—planting trees.The fruits of his labor culminated in(终获某种结局)the for-profit company Afforestt,which plants native forests around the world for customers ranging from farmers and corporations to city governments. Trees are one of Mother Nature’s greatest gifts as they clean the air,save water,attract various animals and species,conserve energy and much more.Sharma applied his industrial engineer background to trees by creating a computer program that registers tree species’ parameters(特性) in order to find the best combination of trees that will form a forest.Afforestt is promoting their standardized method for seeding thick,fast-growing native forests in poor lands,with such remarkable results like a multilayered forest of 300 trees that is grown on a small space. Sharma plans on spreading his fast tree-growing methodology near and far with an automated system that provides anyone with step-by-step instructions on how to plant a native forest. 【语篇导读】本文是记叙文。文章介绍了一位擅长植树造林的男子。 1.According to Paragraph 1,Sharma    .? A.is tired of planting trees B.won an award as a botanist C.has developed a way of planting trees D.taught Akira Miyawaki how to plant trees 答案:C 解析:细节理解题。由第一段中的“Shubhendu Sharma has found a way to grow native forests anywhere in the world”可知。 2.Sharma created a computer program to    .? A.help grow forests B.contact customers C.study tree species’ parameters D.show people the advantages of trees 答案:A 解析:细节理

您可能关注的文档

文档评论(0)

***** + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档