高三英语一轮复习考点规范练:Unit2 Growingpains(牛津译林版必修1)Word版含解析.docVIP

高三英语一轮复习考点规范练:Unit2 Growingpains(牛津译林版必修1)Word版含解析.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
高三英语一轮复习考点规范练:Unit2 Growingpains(牛津译林版必修1)Word版含解析

考点规范练2(模块一 Unit 2)  考点规范练第4页 ? .阅读理解 In the summer of 2002,my husband Brian and I fancied a lakeside holiday in Europe,and came across a package holiday in Hungary(匈牙利),on Lake Balaton. Curiosity got the better of us.With no further information,we put our trust in the travel company,and were transferred to the southern tip of Lake Balaton.We were the only British guests,the rest being German,Austrian and Hungarian.The hotel was fine,the weather was hot and the lake was very warm. There were few tourist attractions locally,but the hotel receptionist(the only English speaker in the hotel) suggested we visit the nearby town of Hévíz,noted for its spa(矿泉) and lake.In spite of our lack of language skills,we boarded the local bus and,half an hour later,arrived in the small town square. With no signposts to follow in English,we followed a group of people carrying bags and towels.Moments later,we entered the huge wooden entrance gates to the park and lake,and were transported back a whole century as we came upon the lake and the delightful ancient wooden structure.The lake covers an area of about an acre surrounded by grassy banks and is an impressive 110 feet deep with a constant temperature of 39℃.Its edges are covered in water lilies(睡莲).Once changed,like most other swimmers,we were given an industrial-sized rubber ring.You can lie back in this rubber ring and gently move among the water lilies in the warm water.? It was completely relaxing and made for an experience that was extremely enjoyable,and the talking point of our holiday for many years. 【语篇导读】本文是记叙文。作者夫妇在匈牙利的巴拉顿湖(中欧最大的湖)度过了一个特别的假期,十几年后作者仍然记忆犹新。 1.The author and her husband went to Lake Balaton because they    .? A.wanted to relax beside a lake B.had planned to visit there long ago C.followed a travel company’s advice D.were eager to know something about Hungary 答案:A 解析:细节理解题。根据第一段中的“my husband Brian and I fancied a lakeside holiday in Europe”可知,作者夫妇因为想去湖边度假,所以去了巴拉顿湖。 2.What was the biggest challenge faced by t

您可能关注的文档

文档评论(0)

***** + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档