高三英语一轮复习考点规范练:Unit1 Advertising(牛津译林版必修4)Word版含解析.docVIP

高三英语一轮复习考点规范练:Unit1 Advertising(牛津译林版必修4)Word版含解析.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
高三英语一轮复习考点规范练:Unit1 Advertising(牛津译林版必修4)Word版含解析

考点规范练10(模块四 Unit 1)  考点规范练第20页 ? .阅读理解 One cold day last November,Amy and I came home from work to a sick young daughter and we decided to stay at home for the night.Problem was,we had two tickets to see Miranda July,the performance artist,being interviewed at the Herbst Theater.We decided to sell them online for $50.One hour before the event,a guy named Joe called me and said he wanted to buy the tickets.Since the time was limited,I told Joe to pay me the next day.Joe seemed touched and we said a fond goodbye. However,a month later,Joe still didn’t pay me back.A few more weeks passed.Another month.There’d been one e-mail promising to mail the check,then silence. Maybe he was having a hard time,I thought.But truth was,Joe seemed to be having a pretty normal time.According to the pictures and messages on his Facebook,he had been playing golf,dancing happily with his friends,and traveling on a boat.But he just refused to answer my calls,or reply to my e-mails or messages.So I tried reaching him with Amy’s phone one night.And he didn’t pick up when I called,but texted right back,playfully wondering who might be calling him. “You should go to his office,”Amy said.“He would have to give you the money if all his coworkers were watching.” But I didn’t want to become a debt collector.My efforts to reach Joe over these months had been light and I wanted to keep it that way.My initial exchange with Joe had been just two regular people agreeing to handle things humanly.There was a rare niceness in that,and I still wanted to keep that balloon in the air,however disappointing it was starting to look.I wanted to believe we could still trust each other. 【语篇导读】本文是记叙文。文章讲述了作者误信陌生人导致上当受骗的故事。 1.The author and Amy didn’t go to the Herbst Theater mainly because    .? A.they wanted to save some money B.they were going to be interviewed C.they thought it was too cold that night D.they needed to look after their daughter 答案:D 解析:细节理解题。根据第一段中的“Amy and I came home from work to a sick young d

您可能关注的文档

文档评论(0)

***** + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档