【课堂新坐标】2016-2017学年高中英语 Module 4 Fine Arts-Western,Chinese and Pop Arts模块综合测评 外研版必修2.docVIP

【课堂新坐标】2016-2017学年高中英语 Module 4 Fine Arts-Western,Chinese and Pop Arts模块综合测评 外研版必修2.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
模块综合测评(四)Ⅰ.阅读理解(共15小题;每小题2分满分30分)阅读下列短文从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出最佳选项。A Most painters discover a style of painting that is fit for them and stick to it, especially if people admire their pictures. But Picasso, the great Spanish painter, was like a man who had not yet found his own particular style of painting,He kept on struggling to find the perfect expression till his death in 1973. Some of Picassos paintings are rich soft colored and beautiful. Others are ugly, cruel and strange. But such paintings allow us to imagine things for ourselves. They force us to say to ourselves, “What does he see that makes him paint like that?” And we begin to look under the surface of the things we see.ent styles. Sometimes he painted the natural look of things. Sometimes he seemed to break them apart and throw the pieces in our faces. He showed us what the mind knew as well as what the eyes saw. At the age of 90,he remained as curious about the world as he had been when he was young. That is why people have called him “the youngest painter in the world”.1.In the passage the writer wants to tell us . A.about some pictures which have different styles B.about Picassos style of painting C.it is not easy for a painter to find his own style D.that Picasso has not found his own particular style 【解析】 作者意图题。本文作者的写作意图是介绍毕加索的绘画风格不拘风格”正是他的绘画风格。【答案】 B2.The sentence “Sometimes he seemed to break them apart and throw the pieces in our faces” means .imes he showed some broken pictures to others D.things in some of his pictures seem to be in disorder 【解析】 细节理解题。结合上下文看该句介he seemed to ...”说明“好像那样”但并非真正撕碎。【答案】 D3.Why have people called Picasso “the youngest painter in the world”?oking for something new. 【解析】 推理判断题。从文章最后两句话可知毕加索终生追求完美即使90岁高龄也还像年轻人那样对世界充满着好奇所以才被称为“the youngest painter in the world”。【答案】 D4.What do you suppose the writer thinks of Picassos paintings? A.He doesnt understand some of them. B.He thinks some of them are valuable, and some are not. C.He admires them,including the u

您可能关注的文档

文档评论(0)

xuefei111 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档