【通用版】2018版高三英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 1 The world of our senses【B卷】课后分层集训 牛津译林版必修3.docVIP

【通用版】2018版高三英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 1 The world of our senses【B卷】课后分层集训 牛津译林版必修3.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
课后分层集训 Unit 1 The world of our senses (B卷)Ⅰ.阅读理解(2017·吉林省部分学校高三仿真检测)Say youre in the supermarket parking lotat we can tell whether a face is trustworthy before we even consciously know its there.The researchers knew from previous studies that people are fairly similar when it comes to how they judge a faces trustworthiness.They wanted to find out whether that would be true if people only saw a face for a quick moment—an amount of time so short that it would prevent making a conscious judgment. To carry out their study,the researchers monitored the amygdala (扁桃腺结构) of 37 volunteers while showing them 300 faces for 33 milliseconds each.Those faces had already been tested with a different set of 10 subjectsla lit up when a subject saw an untrustworthy face and a trustworthy one—and it lit up more when the face in question was suspicious (可疑的).rain processes and make fast responses to people—approach or avoid,” says Jon Freeman,the studys senior author.“Our talents for making instant judgments could either come from birth or be learned from the social environment.” So should you trust the guy in the parking lot?Your brain already knows.【语篇解读】 本文是一篇说明文。人们是否能在很短的时间内通过面容来判断别人是否可信呢?来看看与此相关的研究吧。1.What is Paragraph 1 used to? A.To summarize the whole passage. B.To make the passage more interesting. C.To introduce the topic of the passage. D.To warn people to guard against strangers. C [推理判断题。根据第一段的内容和第二段中的“According to a new New York University studyr a face is trustworthy before we even consciously know its there”可知第一段的内容就是用来引出本文的话题的。]2.The amygdala lit up more clearly when people ________.C.met a reliable person D.saw a familiar face B [细节理解题。根据文章第三段最后一句中的“different parts of the amygdala lit up when a subject saw an untrustworthy face and a trustworthy one—and it lit up more when the face in question was suspicious (可疑的)”可知当人们看到一个可疑的面孔时人们的扁桃腺结构会表现得更为活跃因此答案为B项。]3.What can we infer from Freemans words? A.Brain processes cannot be changed. B.The amygdala tracks only faces of b

您可能关注的文档

文档评论(0)

xuefei111 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档