- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
课时训练 Section Lesson 2 History Makers
.根据句意及汉语或首字母提示,用合适的单词填空
1.In China all the children have e rights to go to school.?
答案:equal
2.After a long s ,she gained control of the business.?
答案:struggle
3.P I don’t care to make some changes in my plans.?
答案:Personally
4.They p about the bad food at the hotel.?
答案:protested
5.After a short rest,the troops m on.?
答案:marched
6. I’m reading a book on information (革命).?
答案:revolution
7.In 2003 he (建立) a company in Shanghai.?
答案:founded
8.A lot of trouble is caused by (种族主义).?
答案:racism
9.Children are easy to be (影响)by their parents.?
答案:influenced
10.People in the city held a great party to celebrate their(胜利).
答案:victory
.用方框内所给短语的适当形式填空
in the end,agree with,start with,fight for,agree on,agree to,in one’s opinion
1.After many years of hard work,he won the award .?
答案:in the end
2.Let’s Exercise Two.?
答案:start with
3.The two sides the date to have the next meeting.?
答案:agreed on
4.I was forced to it,but at heart I didn’t quite accept it.?
答案:fight for
5.Do you think he will my suggestion? ?
答案:agree to
6.Tom said that, ,Mary is not a good girl.?
答案:in his opinion
7.I really you.?
答案:agree with
Ⅲ.用适当的介词或副词填空
1.Sandy is quite equal Sarah in brains.?
答案:to
2.Law-breakers are put prison.?
答案:in/into
3. the opinion of the professor,the writer is the best in his times.?
答案:In
4.We began our English class an English song yesterday morning.?
答案:with
5.The great man is always ready to struggle rights for the poor.?
答案:for
6.Time marched and we still have not made a decision.?
答案:on
7.We must found arguments facts.?
答案:on
8.Tom didn’t agree the plan.?
答案:to
9.She often fights her husband who will do housework.?
答案:with;about
10.He organised a protest the government’s decision.?
答案:against
.阅读理解
Keeping fish as pets is a very popular hobby.Fish take up little room,are inexpensive to feed,and provide an interesting
您可能关注的文档
- 2016-2017高中数学 习题课(四)新人教A版必修4.doc
- 2016-2017高中数学 习题课(一)新人教A版必修4.doc
- 2016-2017高中英语 1 British and American English课件 外研版必修5.ppt
- 2016-2017高中英语 1.1 Warming Up,Pre-reading,Reading & Comprehending课件 新人教版选修6.ppt
- 2016-2017高中英语 1.1 Warming Up,Pre-reading,Reading & Comprehending练习 新人教版选修6.doc
- 2016-2017高中英语 1.2 Grammar课件 外研版必修5.ppt
- 2016-2017高中英语 1.2 Grammar课件 新人教版选修6.ppt
- 2016-2017高中英语 1.2 Grammar练习 新人教版选修6.doc
- 2016-2017高中英语 1.3 Integrating Skills课件 外研版必修5.ppt
- 2016-2017高中英语 1.3 Learning about Language & Using Language课件 新人教版选修6.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅲ Lesson 3 Sports Stars课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅲ Lesson 3 Sports Stars课时训练 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅳ Lesson 4 Superhero Communication Workshop and Culture Corner课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅴ 单元语法突破 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅴ 单元语法突破课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes过关检测 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅰ Warm-up & Lesson 1 Festivals课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅰ Warm-up & Lesson 1 Festivals课时训练 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅱ Lesson 2 Parties课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅱ Lesson 2 Parties课时训练 北师大版必修1.doc
原创力文档


文档评论(0)