- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
课时训练 Section Lesson 3 Sports Stars
.根据句意及汉语或首字母提示,用合适的单词填空
1.Many athletes from all over the world will a the tennis tournament.?
答案:attend
2.The reporters are discussing the big e which have happened recently.?
答案:events
3.Wang Hao hopes that he will be the c .?
答案:champion
4.Fortunately,the girl’s (继母)was very kind to her.?
答案:stepmother
5.Don’t (浪费) time trying to make her change her mind.It’s useless.?
答案:waste
6.After a few years,he became very (熟练的) at painting.?
答案:skilful
7.The (暴力) and bad language in the programme shocked many of the viewers.?
答案:violence
8.Qian Xuesen is a very (卓越的) scientist.?
答案:brilliant
9.Michael drove his new car at an (令人惊异的) speed,which resulted in a terrible accident.?
答案:amazing
10.Our maths teacher was out of hospital and (渴望的) to get back to work.?
答案:keen
.用适当的介词填空
1.My brother would like to see a film,but I’m not keen that idea.?
答案:on
2.Jack’s parents are both strict him.?
答案:with
3.Lucy is a happy child,always full life.?
答案:of
4.Our road success isn’t straight,but the future is bright.?
答案:to
5.More and more foreigners express an interest Chinese.?
答案:in
.用方框内所给短语的适当形式填空
compete against,come to an end,make progress,look back,speak about
1.Please don’t ,or you’ll fall behind the other runners.?
答案:look back
2.The two players each other and got the same goals.?
答案:competed against
3.We were very excited after the film .?
答案:came to an end
4.Could you please tell me how I can in English in half a month??
答案:make progress
5.My cousin and I have the same hobbies.We often our hobbies.?
答案:speak about
.完形填空
Sometimes a mother’s greatest gift is the smallest detail of her child’s life,freely shared.
When I was busy with my housework in the 1 ,I was surprised to find the front door was 2 suddenly.Julie,our oldest child,came in.She’d been married for three months.I was still trying to get used to her 3 elsew
您可能关注的文档
- 2016-2017高中数学 习题课(一)新人教A版必修4.doc
- 2016-2017高中英语 1 British and American English课件 外研版必修5.ppt
- 2016-2017高中英语 1.1 Warming Up,Pre-reading,Reading & Comprehending课件 新人教版选修6.ppt
- 2016-2017高中英语 1.1 Warming Up,Pre-reading,Reading & Comprehending练习 新人教版选修6.doc
- 2016-2017高中英语 1.2 Grammar课件 外研版必修5.ppt
- 2016-2017高中英语 1.2 Grammar课件 新人教版选修6.ppt
- 2016-2017高中英语 1.2 Grammar练习 新人教版选修6.doc
- 2016-2017高中英语 1.3 Integrating Skills课件 外研版必修5.ppt
- 2016-2017高中英语 1.3 Learning about Language & Using Language课件 新人教版选修6.ppt
- 2016-2017高中英语 1.3 Learning about Language & Using Language练习 新人教版选修6.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅳ Lesson 4 Superhero Communication Workshop and Culture Corner课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅴ 单元语法突破 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅴ 单元语法突破课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes过关检测 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅰ Warm-up & Lesson 1 Festivals课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅰ Warm-up & Lesson 1 Festivals课时训练 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅱ Lesson 2 Parties课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅱ Lesson 2 Parties课时训练 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅲ Lesson 3 Weddings课时训练 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅳ Lesson 4 Christmas Communication Workshop and Culture Corner课件 北师大版必修1.ppt
原创力文档


文档评论(0)