- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Global warming
Section Ⅰ Warming Up,Pre-reading,Reading Comprehending
课时训练Ⅰ
基础夯实
Ⅰ.单词拼写
1.In order to survive,human beings need to (消耗)food and water.?
答案:consume
2.The (曲线图) shows how house prices have risen since the 1980s.?
答案:graph
3.The information is processed in a(n) (任意的)order.?
答案:random
4.In dealing with this new (现象),I have two points to make.?
答案:phenomenon
5.Wood,coal,oil,petrol and gas are all different kinds of (燃料).?
答案:fuel(s)
6.The (数据) should be updated once a week.?
答案:data
7.There’s been an upward (趋势) in sales in the last few years.?
答案:trend
8.Early warnings of rising water levels prevented another major (大灾难).?
答案:catastrophe
9.The heavy rain has caused (洪水) in many parts of the country.?
答案:floods
10.A(n) (一瞥)at my watch showed that it was nearly five and I was bored to death.?
答案:glance
Ⅱ.选词填空
come about subscribe to quantities of go up tend to at random result in be opposed to even if keep on
1.I have never the view that schooldays are the happiest days of our life.?
答案:subscribed to
2.If you want to make the kite ,pull the string hard,and then release it slowly.?
答案:go up
3.If left untreated,the condition will eventually blindness.?
答案:result in
4.Though many residents the plan of building the motorway,the government decided to carry it out.?
答案:were opposed to
5.She took a book and sat down with it open on her lap.?
答案:at random
6.She working although she was tired.?
答案:kept on
7.I’ll never understand how it that you were an hour late on such a short journey.?
答案:came about
8. you don’t like the job,you shouldn’t quit it so hastily.?
答案:Even if
9. books were discovered hidden in the basement.?
答案:Quantities of
10.We make mistakes when we do things in a hurry.?
答案:tend to
Ⅲ.单句改错
1.Quantities of soil has been washed away because so many trees were cut down.
?
答案:has→have
2.I’d like to eat out,but in the other hand I should be trying to save money.
?
答案:in→on
3.It’s raining outsid
您可能关注的文档
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅲ Lesson 3 Sports Stars课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅲ Lesson 3 Sports Stars课时训练 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅳ Lesson 4 Superhero Communication Workshop and Culture Corner课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅴ 单元语法突破 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅴ 单元语法突破课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes过关检测 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅰ Warm-up & Lesson 1 Festivals课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅰ Warm-up & Lesson 1 Festivals课时训练 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅱ Lesson 2 Parties课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅱ Lesson 2 Parties课时训练 北师大版必修1.doc
- 2016-2017高中英语 4.2 Grammar课件 外研版必修5.ppt
- 2016-2017高中英语 4.2 Grammar课件 新人教版选修6.ppt
- 2016-2017高中英语 4.2 Grammar练习 新人教版选修6.doc
- 2016-2017高中英语 4.3 Integrating Skills课件 外研版必修5.ppt
- 2016-2017高中英语 4.3 Learning about Language & Using Language课件 新人教版选修6.ppt
- 2016-2017高中英语 4.3 Learning about Language & Using Language练习 新人教版选修6.doc
- 2016-2017高中英语 4.4 Writing课件 外研版必修5.ppt
- 2016-2017高中英语 4.4 Writing课件 新人教版选修6.ppt
- 2016-2017高中英语 5.1 The Great Sports Personality课件 外研版必修5.ppt
- 2016-2017高中英语 5.1 Warming Up,Pre-reading,Reading & Comprehending课件 新人教版选修6.ppt
原创力文档


文档评论(0)