- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Section Ⅲ Learning about Language Using Language
课时训练Ⅲ
基础夯实
Ⅰ.单词拼写
1.She doesn’t want to make a big emotional (承诺)to Steve at the moment.?
答案:commitment
2.He tried to sound (漫不经心的),but I knew he was worried.?
答案:casual
3.Our washing machine needs a new (发动机).?
答案:motor
4.Put the fish in the (微波炉)and it’ll only take 5 minutes.?
答案:microwave
5.It was such a hot night that I had a cold shower to (使振作) myself.?
答案:refresh
6.The (核的) accident affected our country even though we were hundreds of miles from the reactor.?
答案:nuclear
7.I have a(n) (倾向)to talk too much when I’m nervous.?
答案:tendency
8.There is a (普遍的) use of chemicals in agriculture.?
答案:widespread
9.The (平均的)cost of making a movie has risen by 15%.?
答案:average
10.Today there are less than 100 copies of the book still in (存在).?
答案:existence
Ⅱ.选词填空
put up with under no circumstances on behalf of on an average and so on on the whole
1.I don’t know how you can their endless quarrels every day.?
答案:put up with
2.He made a speech at the conference his school.?
答案:on behalf of
3.You can do things for your health in the way of diet,exercise,not smoking .?
答案:and so on
4. will China be the first country to use nuclear weapons.?
答案:Under no circumstances
5. ,a storm moves at about 56 miles an hour and a hurricane at 90.?
答案:On an average
6. ,the damage to the house is not serious and it could be repaired.?
答案:On the whole
Ⅲ.用括号内所给词的适当形式填空
1.The city is searching for the ways to reduce air (pollute).?
答案:pollution
2.We’ve seen enormous (grow) in the number of businesses using the Web.?
答案:growth
3.The cooker isn’t working because of an (electricity) fault.?
答案:electrical
4.Professor Taylor is generally recognized as one of the state’s most respected (educate).?
答案:educators
5.The school sees its job as preparing students to make a (contribute) to society.?
答案:contribution
6.Use a computer to help with the spelling and (present) of the report.?
您可能关注的文档
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅴ 单元语法突破 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅴ 单元语法突破课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes过关检测 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅰ Warm-up & Lesson 1 Festivals课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅰ Warm-up & Lesson 1 Festivals课时训练 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅱ Lesson 2 Parties课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅱ Lesson 2 Parties课时训练 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅲ Lesson 3 Weddings课时训练 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅳ Lesson 4 Christmas Communication Workshop and Culture Corner课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅳ Lesson 4 Christmas Communication Workshop and Culture Corner课时训练 北师大版必修1.doc
最近下载
- 人教版(2024)七年级地理上册第一章第三节《地球的运动》“学教评一致性”教学设计(含两课时).docx VIP
- 27t轴重铁路货车所装货物横向惯性力的仿真解析与实践启示.docx
- 【矩阵运营技巧】如何从零开始布局内容营销矩阵?_市场营销策划_私域流量运营攻略_矩形运营方法论_do.docx VIP
- 二零二五年度影视广告视频制作服务协议书.docx VIP
- 《数据要素服务平台数据资源服务目录建设指南》编制说明.pdf VIP
- 离职员工的信息技术权限回收.docx VIP
- 民间借贷(欠款)纠纷人民调解协议书范本7篇.docx VIP
- 供应商产品批准程序.pptx VIP
- 《记念刘和珍君》课件19张 .ppt VIP
- XLC15000-IA 履带起重机额定起重量手册(2023 年08月第1版).pdf VIP
原创力文档


文档评论(0)