- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
《Module 3 The Violence of Nature Introduction Reading》
Ⅰ.根据提示写出单词(注意用其适当形式)
1.What ________ (导致) her to change her mind?
答案:caused
2.People say that lightning never ________(袭击) twice in the same place.
答案:strikes
3.The poor child had never ________ (经历) kindness.
答案:experienced
4.Before they moved into the new building, they bought a lot of new ________(家具).
答案:furniture
5.They dug a pit to ________(掩埋) the rubbish.
答案:bury
6.At the beginning of June an event ________ (发生).
答案:occurred
7.She could not bear his ________ (猛烈的) temper.
答案:violent
8.A ________ (羽毛) floats in the air, especially on a windy day.
答案:feather
9.There are a great many great ________ (灾难) in the history of China.
答案:disasters
10. The ________ (洪水) season still has several weeks to run this year.
答案:flood
Ⅱ.用方框中短语的适当形式填空
1.The teacher ________ a pencil and handed it to me.
答案:picked up
2.____________, the mark of the students can be 90.
答案:On average
3.Good luck does ________ all of us.
答案:happen to
4.Well have to do something to ________ your mind ________ it, I guess.
答案:take; off
5.After he finished his exercises,he ________ his pen.
答案:put down
6.He never ________ his sisters in his letters.
答案:referred to
7.Their game always ________ in a quarrel.
答案:ends up
8.This kind of dust mask sells well ____________ the bad weather.
答案:because of
9.________ the messenger reached him, the damage had been done.
答案:By the time
10.Albert Einstein is truly one of the greatest minds ________.
答案:of all time
Ⅲ.阅读理解
A
There has been a dramatic increase in the number of natural disasters over the past few years, and it is assumed that global warming and climate change could cause even more disasters in the future. Some of the worlds leading cities are facing disasters like floods and heat waves.
London
Londons flood defences are getting older. Since 1982, the Thames Barrier (水闸) has protected the city from the threat of flooding,but it was only designed to last until 2030 and close once every two or thre
您可能关注的文档
- 2015-2016高中数学 章末综合能力测试2 新人教A版必修5.doc
- 2015-2016高中数学 章末综合能力测试3 新人教A版必修5.doc
- 2015-2016高中数学 综合测评 新人教A版选修2-3.doc
- 2015-2016高中数学 综合检测卷 新人教A版选修1-2.doc
- 2015-2016高中英语 1.1 The written word Welcome to the unitReading & Word power Word课时训练(含解析)牛津译林版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 1.1 The written word Welcome to the unitReading & Word power课件 牛津译林版选修8.ppt
- 2015-2016高中英语 1.1 Women of achievement Warming Up Pre-reading Reading & Comprehending课时训练 新人教版必修4.doc
- 2015-2016高中英语 1.1《Art Warming Up & Reading》练习 新人教版选修6.doc
- 2015-2016高中英语 1.1《Living well Warming Up & Reading》课时作业 新人教版选修7.doc
- 2015-2016高中英语 1.1《Module 1 Europe Introduction & Reading》课时作业 外研版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 3.1《Under the sea Warming Up & Reading》课件 新人教版选修7.ppt
- 2015-2016高中英语 3.1《Under the sea Warming Up & Reading》课时作业 新人教版选修7.doc
- 2015-2016高中英语 3.1《Unit 3 The Million Pound Bank Note Warming Up & Reading》课时作业 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 3.2 A taste of English humour Grammar课时训练 新人教版必修4.doc
- 2015-2016高中英语 3.2 Inventors and inventions Section 2 Learning about Language&Using Language课件 新人教版选修8.ppt
- 2015-2016高中英语 3.2 Inventors and inventions Section 2 Learning about Language&Using Language课时作业 新人教版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 3.2 The world of colours and light Grammar Word课时训练(含解析)牛津译林版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 3.2 The world of colours and light Grammar课件 牛津译林版选修8.ppt
- 2015-2016高中英语 3.2《A healthy life Learning about Language & Using Language》练习 新人教版选修6.doc
- 2015-2016高中英语 3.2《Module 3 The Violence of Nature Grammar》课时作业 外研版必修3.doc
文档评论(0)