2015-2016高中英语 Unit 2 Sailing the oceans Using LanguageSumming Up Learning Tip课后演练(含解析)新人教版选修9.docVIP
- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Section Ⅲ— Using Language,Summing Up Learning Tip
一、用适当的介词填空
1.Some strange customs have survived earlier times.?
答案:from
2.It is well-known to us all that the head injury is incident the motorbike accident.?
答案:to
3. hearing the result,he felt he could hardly believe his ear.?
答案:On
4.You’d better not reckon going abroad this summer.?
答案:on
5.Mary went to her home when she was ready to depart the city.?
答案:for
二、完成句子
1.Only two passengers (幸免于车祸).?
答案:survived the car accident
2. (一听到消息) that her father died,she burst out crying.(on)?
答案:On hearing the news
3. (与整个地球的面积相比较),the biggest ocean doesn’t seem big at all.?
答案:Compared with the size of the whole earth
4.The story he just said is (我们想知道的).?
答案:what we want to know
5. (他们会挨饿)if food was difficult to find.?
答案:They would starve
6.The moment we heard of the accident,we (着手工作)to rescue those trapped in the mine.?
答案:set about the work
7.The experiment shows that proper amounts of exercise,if (定期实施),can improve our health.?
答案:carried out regularly
8.Mr Black is very happy because the clothes made in his factory have never (比较受欢迎).?
答案:been more popular
三、阅读理解
A
Scientists used to explore the surface of the ocean.Now they are exploring below the surface,too.They want to know about ocean water and the plant and animal life deep in the ocean.
In 1934 the scientist William Beebe dived 3,000 feet below the surface in a hollow steel ball.In 1960 his son Jean dived to a depth of 35,800 feet.
All these early dives were deep.But the divers could not stay down for very long.They had to come back up to surface after a few seconds.Scientists needed to stay down longer to study life below surface.Gradually they succeeded.Cousteau,a Frenchman,was able to keep men down to a depth of 36 feet for one month and to a depth of 90 feet for a week.
Now scientists are developing even bett
您可能关注的文档
- 2015-2016高中英语 Unit 1 Living well Sentence Explanation同步讲练 新人教版选修7.doc
- 2015-2016高中英语 Unit 1 Living well Words & Expressions同步讲练 新人教版选修7.doc
- 2015-2016高中英语 Unit 1 Living well验收检测 新人教版选修7.doc
- 2015-2016高中英语 Unit 1 Women of achievement Period 1 Reading课件 新人教版必修4.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 1 Women of achievement Period 2 Vocabulary课件 新人教版必修4.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 1 Women of achievement Period 3 Grammar课件 新人教版必修4.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 1 Women of achievement Period 4 Using Language课件 新人教版必修4.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 1 Women of achievement单元综合检测 新人教版必修4.doc
- 2015-2016高中英语 Unit 2 Cloning验收检测 新人教版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 Unit 2 Healthy eating Grammar Word同步讲练 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 Unit 2 Sailing the oceans Using LanguageSumming Up & Learning Tip课件 新人教版选修9.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 2 Sailing the oceans Warming UpPre-readingReading & Comprehending课后演练(含解析)新人教版选修9.doc
- 2015-2016高中英语 Unit 2 Sailing the oceans Warming UpPre-readingReading & Comprehending课件 新人教版选修9.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 2 Sailing the oceans单元测评(含解析)新人教版选修9.doc
- 2015-2016高中英语 Unit 2 Working the land Period 1 Reading课件 新人教版必修4.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 2 Working the land Period 2 Vocabulary课件 新人教版必修4.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 2 Working the land Period 3 Grammar课件 新人教版必修4.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 2 Working the land Period 4 Using Language课件 新人教版必修4.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 2 Working the land单元综合检测 新人教版必修4.doc
- 2015-2016高中英语 Unit 3 A healthy life验收检测 新人教版选修6.doc
最近下载
- 护理事业十五五发展规划(2026-2030).docx VIP
- 规范《GB1631-79-离子交换树脂分类、命名及型号》.pdf VIP
- smt转正工作总结报告.pptx
- Unit+1+Laugh+out+loud+Understanding+ideas+高中英语外研版(2019)选择性必修第一册.pptx VIP
- 《小交通量农村公路工程技术标准》(JTG 2111-2019).pdf VIP
- 物理竞赛全套课件.pdf
- 2025年临床中成药应用精选题库与解析.docx
- 人机交互设计 课件 第3章 交互设备.pptx
- 2025届高三数学高考二轮专题复习:立体几何解答题专练(含解析).docx VIP
- (初中信息技术学业水平考试知识点1.doc VIP
原创力文档


文档评论(0)