2018版 第一部分 选修6 阅读限时练6.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
2018版 第一部分 选修6 阅读限时练6

阅读限时练(六) 选修6 Unit 5 The power of nature(对应学生用书第349页)Ⅰ.阅读理解A (2017年河南洛阳高三第一次统考)Goodreads recommends the following books you want to read for the event to come.1.The Lyrics:1961-2012:This heavyains lyrics by the songwriter who just won the Nobel Prize in Literature,from his first album,Bob Dylan,through Tempest.Whats to love:The times may be changingheir shelves to sit beside those beloved old large papers. 2.Taylor Swift:This Is Our Song:An elegant fanzine celebrating all things about Taylor Swiftans. Whats to love:Mom and/or Dad(even if it is a book).3.Misty Copeland about:Star-figure female ballet dancer Misty Copeland strikes a pose(95) in photos taken between 2011 and 2014,in the casual setting of dance studios. Whats to love:Since becoming the first African American woman to be named a principal dancer with the American Ballet Theatre(捕捉)her muscular power and elegance..:The Most Popular Instagram Photoshic,$ 19.95 What its about:National Geographics popular Instagram account (nearly 63 million followers)comes to book form in this title filled with eye-popping images from around the world.:Heres proof that NatGeos talented photographers have conquered social media while maintaining that usual quality of their work.And for fans of more traditional coffee-table-size books:($ 40).【语篇解读】 本文主要推荐了几本在圣诞节期间值得阅读的书。1.Which author is noted for literature achiev-ements?..A [考查细This heavy,well-timed publication contains lyrics by the songwriter who just won the Nobel Prize in Literature,from his first album,Bob Dylan,through Tempest.”可知在文学方面的造诣很高。]2.For what event are the books most probably recommended?.ew Years Day. B.Christmas Day. C.B [考查推理判断。根据第二本书下的“Mom and/or Dads tree(even if it is a book).”可推知本文所介绍的书都是为即将到来的圣诞节而推荐的。]3.How much would a photographer normally spend on his favourite books listed?.       B.$ 19.95..D [考查细节理解。根据第三本书下的“and Delmans arresting pictures capture(捕捉)her muscular power and elegance”和第四本书及其下的“And for fans of more traditional coffee-table-size book

您可能关注的文档

文档评论(0)

1176311148 + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档