2019年英语新同步浙江专用必修五精练:Unit 5 课时跟踪练(一) Warming Up Reading — Prereading.docVIP

2019年英语新同步浙江专用必修五精练:Unit 5 课时跟踪练(一) Warming Up Reading — Prereading.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
课时跟踪练(一) Warming Up Reading — Prereading Ⅰ.阅读理解 A Bethany Simpson, a pupil at St Columb Major Academy, Cornwall, bravely stepped in when her stepfather Robert Hoskins stopped breathing on March 15. She delivered CPR (心肺复苏术) before the ambulance arrived. Bethanys mother Jane and Robert were watching TV in bed when both of them had fallen asleep, but Jane woke up and noticed Roberts breathing had become weak and hard. Jane quickly called 999 and followed the operators advice, including moving him onto his side to make him more comfortable. But when Robert stopped breathing completely and the operator told her to give CPR, Jane completely froze. “I panicked (恐慌) and said ‘I cant do it’,” said Jane. “Fortunately, Bethany heard me scream, came into the bedroom and said ‘Its OK, Mum. I know what to do.’ She was so confident and took charge.” Bethany performed CPR that kept Robert alive. Robert, who is now recovering at home, said, “I would just like to sincerely thank St John Ambulance for teaching the children first aid. If it wasnt for them and Bethany, I wouldnt be here.” The ten-year-old says she doesnt believe she is a hero. “Im just glad my dad is still here,” she added. Both Robert and Jane believe the government should ask all schools to teach first aid. “This incident just shows why its important to teach everyone first aid — especially in schools,” said Jane.“Without my daughter and the training St John Ambulance gave her, Robert would be dead and I would be heartbroken. Im so proud of Bethany and so grateful.” eq \x(语篇解读:一位10岁的小女孩在继父心脏病发作时,给他实施心肺复苏术,使继父得救。) 1.When the operator told Jane to give CPR, she ________. A.followed the advice B.called an ambulance C.didnt know what to do D.asked her daughter for help 解析:选C 细节理解题。由第三段“I panicked (恐慌) and said ‘I cant do it’,” said Jane.可知,简不知道如何实施心脏复苏术。 2.We can infer from the text that Bethany ________. A.had trouble performing CPR B.hadnt learned CPR before the incident C.was taught how to perform CPR by phone D.h

您可能关注的文档

文档评论(0)

叶倾城 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档